![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Czyli GS na 31 lvlu... Z bardzo małš pomocš 12 lvl sorca ...
Występujš: Bohna jako operator i zaopatrzeniowiec Xaagata jako solujšcy i tak dalej To jest quest spoiling ![]() Zrobiony jest bloody herb quest, a oto nagroda: 11:42 You see a witchesbroom.It weighs 11.0 oz.Don't use it without flying license. Not suitable for minors.^^ Oto link:http://members.lycos.co.uk/szoz/gsbybohna.rec
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Dopisze tylko , że blokowałem GS z bh-shieldem i 48 shielda . Niestety miałem kicka podczas blokowania
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() wlasnie sciagam...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() AHHUHAUHAUA!
Ludzie w zyciu sie tak nie usmialem. To jest normalnie komedia sensacyjna. A propos Bohna. Masz racje kazdy sorc musi spalac mane(utamo vita). HUHUEHEUE! Gratz rozsmieszyliscie mnie do łez. @szoz hmm.. kwestie wypowiadane przez bohne tzn. bohna ma 50 many i dzieje się cos takiego utamo vita -musze spalac mane lol albo jak zapomniales zalozyc elven amuletu lub bohna zorientowal/a sie po jakis 2 minutach ze nie jest juz zatruty ogladnij jeszcze raz a się przekonasz ;p btw. gratz zsolowania gsa ;] Ostatnio edytowany przez Adamsik - 14-10-2004 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Cytuj:
@adams Co cie tak śmieszy ?:>
![]() |