![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
![]() |
![]() ile jest warta czerwona rozdzka[red spell wand - to nie ta swiecaca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dla przykladu na eternii red spell wand jest warte od 8 do 10k. Wypada ona z fire debili, a fd rzadko kto huntuje, wiec automatycznie cena rosnie.Zamiast sprzedawac ja za 400gp mogles popytac sie na help channelu albo kumpli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG, czlowiek ktory gra 4 lata (jak sam mowil) mial problemy ze sprzedaniem bsw za ... 50 gp? ;]
Ehh wiesz ze mozna to wystawic w domq? np tez po co ludziom teddy bear, niech dadza mi za darmo bo to i tak nic nie daje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
(Alexander to NPC). Btw jak bys mial inne niepotrzebne itemy w stylu pluszowego misia, zielonego/zoltego spellwanda to zglos sie do mnie, z przyjemnoscia dam ci znacznie wiecej niz 50gp. Na Secura misio warty ~500k, zielony wand ~40k, zolty wand bezcenny (w sensie ze jesli by byl jakis to byla by wielka aukcja). A jak bys sprzedawal greey thome to tez moge ci dac troche wiecej niz 50 gp (wlasciciel jedynego odrzucil niedawno oferte 350k). Wsrod pierscieni tez jest kilka takich bajerow: Ring of the Sky na ogol jest warty blisko 100k, golden ring kilka-kilkanascie tysiecy. Kolekcjonezy sa w stanie zaplacic naprawde duze pieniadze za coniektore rzeczy. Btw. Blue spell wand zdaje sie mozna kupic za 1200 w sklepie na Edron. Red spell wand wypada z FD i jest zwykle warty kilka tysiecy. Green spell wand wypada z behemota i jest warty kilkadziesiat-kilkaset tysiecy (zalezy od swiata) Yellow spell wand jest ciezki/niemozliwy do zdobycia.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() taa, blue spell wand jest do kupienia na edron, ale chyba za 1400, nie jestem pewien. Ehh, ja go wywaliłem a tu 600 gp mogło się zwrócić. Dzieki
![]() @ UP UP Niezwracałem uwagi na wandy i inne ozdoby. Np. dziwi mnie że ludzie chca kupić golden mug. wypada only from demon ale nic nie daje, ja tam bym 100 gp nie dał za gm ![]() @Down Srx, musiałem go przeoczyć, ale widzialem napis na trade, BUY GOLDEN MUS(150K). Więc wiesz...
War, we don't speak any more on war....... Ostatnio edytowany przez snajper007 - 12-10-2004 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() osttanio w dp zobaczylem cos!!!
Wziolem patrze golden mug ![]() Przyda sie jak bedzimey opijali coś w gildi ![]() heheh 18:28 You see Kapitan Popo (Level 31). He is an elite knight. He is Black Blokers of the Hooligans Team. Hail Hooligans!
![]() |
#9 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Gremlin : Blue spell wand kosztuje 1600gp na edron ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Btw. Golden Mug nie wypada z demona, z demona wypada golden sickle (jak narazie wypadl mi 1 na ~150 demonow), a z DL wypada Golden Mug (co 5-10).
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() czlowieku na red spell wand ja poluje od tygodnia zabijajac fd na w pewnym miejscu gdzie ok. 25 fd naraz jest ! i gucio niezdobylem jeszcze. zdobylem juz 2 guardian shield
,5 amethystow i ok. 1 bp blank runs (nie powiem jakie to miejsce quest spoling eh...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() I o to chodzi Red Spell Wand jest strasznie zadkie jak reszta wiec tak predko ci ta rozdzka nie wypadnie
![]() |
![]() |
![]() |