|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saadarah
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 70/60
Poziom mag.: 9
|
![]() mam pytanie mam 15 palka z 49 distem i 32 shieldem na swiecie no-pvp...do jakich skilli musze trenowac aby expic juz bez problemu, najwyzej doskilowac....i na czym mam expic...aha nie mam pacc
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Najlepiej doskillowac do 75/80 skilla a potem expić na guardach i dragach.
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Doskilluuj do 45dista wbij 13 lev i mozesz spokojnie expic na ghostlandzie albo wez speary i na soldki oraz guardy (pojedyncze respy) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kaver Pall
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
![]() Po update skilasz do 65 dista na 20 lvl a dalej tylko expisz chyba ze z nudow mozesz pojsc se na slimy z kamyszkami potem o podobijac skile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Zartujecie? o.O
On odrazu moze pojsc sobie na gurdki, soldki, cycle z lukiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Taaak... paladynem do 80 shieldingu.... tak do zimowego update sie może wyrobisz... jezu... nie wiem co mu du 80 shielding jak bedzie zapieprzal w dwarvence do 40 lvl... myślcie ludzie. 70 dist? to może podeślij mu z 20k na kamyki? imo guardy sux, przeludnione, więcej ludzi niż guardów ;\
cyklopy? where? -.- możesz spróbować jakieś mino... może mino tower obok kazo... senja troszke nie bardzo, bo nie przejdziesz maga... przemecz sie do 30 lvl. Szczerze to nie bardzo wiem, gdzie mógłbyś dobrze expic na facc area... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
|
![]() Po updacie wystarczy ci 50 dyst zeby na guardy isc.Polecam dwarf hell.
22:03 Szychus [11]: ja nie szycha 22:03 Szychus [11]: ravin 22:03 Szychus [11]: dalem passy bo lagi w chuj 22:05 Szychus [11]: ciekawe jakie uczucie jak ravin mi zniknie z vipa ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Wygodnie sie expi palkiem na amazon camp obok Venore.Ja tam expiłem gdy miałem mniejszy lvl.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Glasgow, Szkocja
Imię: Volter pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Avengers
Świat: Aldora
Skille: 80+
|
![]() Zgodze sie z tym. Ale dodam zebys nabil skille 65 i z 30 level gdzie indziej niz mint.(dla wlasnego bezpieczenstwa)
![]() A potem juz mint :> //Volter ![]() Ostatnio edytowany przez VolterCelt - 31-07-2007 o 00:12. Powód: spll |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Fes~ \o Ostatnio edytowany przez Feser - 05-08-2007 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() za duże bagna i za dużo krzaczorów koło amazon camp - nie mogę tam dojść ;p szukałęm a jedyne na co natrafiłem to beholder, a jak nie miałem fooda to skorpion i ded ;[
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jemu chodziło o to, by dobić do 75 LUB do 80 dista a nie do 80 shielda mózgowcu. Emcess. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: L-ca
Imię: Voy'Leo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Ehh.. ja osobiscie po tym nowym update 8.0 to zrobilem sobie 60/45 i juz chodze lajcikikem na : ( Beho , ds , cyclopsy , dwarf guard ) od czasu do czasu wybieram sie na Dragony , na 30 minut ;> tak wiec jak chcesz mozesz podtrenic se skille i wio ;M
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Kur** !!!!! Było miliony takich tematów noobie!!! Poszukaj zanim coś napiszesz !!! A co do wszystkich ludzi... On i tak was nie posłucha... bo koleś co umie grać nie pyta sie na forum tylko idzie sam sprawdzić!!!
![]() Idź na raty pod Thais albo Demony... Edit: Spójrzcie tylko na Temat "expo i skille pałkinsem" ... widać ,że to jakiś zasrany 10 latek myślący ,że napisze coś mądrego na forum...Help me plz!!!!
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 08-08-2007 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Imię: Roxyus Morn
Gildia: Elite Team
Świat: Harmonia
Poziom: 60+
Skille: 7X/6X
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Idź expić na soldy do 25 lvl, a potem na guardy z royal spearami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]()
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
||
![]() |
![]() |