![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Film ten przedstawia jak potworną Grorlam piczką jest
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28792 Ostatnio edytowany przez Xere - 04-08-2007 o 17:10. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() denne
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/28791
Bri? >.> @down Zauważyłem, tyle że zjebałeś film zabijając grorlama : < Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 04-08-2007 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
Co tam sapiesz? To 2 inne filmy jak bys nie zauwazyl-.^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Xere spójrz do swojego podpisu PL=NOOB jak byś zlurował do Ancient Temple byś na pewno jakiś lepszy loot miał.Ale oczywiście polak nie myśli.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Łosie... Wyjaśnijmy sobie pare rzeczy.
1. NIENAWIDZĘ ludzi, którzy lurują Grorlama. 2. NIE JA go zlurowałem, tylko TE DWA kasztany na filmie. Dostałem cynk i poszliśmy z kolesiem to ubic. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xere - 04-08-2007 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ehh smutne to jak polacy mowia o sobie nawzajem i maja czelnosc wypowiadac sie o calym narodzie kiedy im jakis polak zabil rata -_-. boze wyluzujcie to tylko gra, to ze polacy sa tacy w grze chuja znaczy ze sa tacy na rl a jezeli sa i ich znacie to pogratulowac kolegow =D
btw Xere, pisalem z toba na candi i mowiles ze zmienisz opis =] nie zebym to cos zmienilo ale tu idzie o zasady, jak uwazasz ja tam w grze udaje obcokrajowca bo rzeczywiscie w tej grze polacy dają popalic, a udaje go poniewaz wtedy nie potrafia mnie zbluzgac slowami innymi niz "fuck bitch" i to mnie bawi ![]() @topic no i tam ma byc! ![]() PS: zastanawiam sie kurwa gdzie sa ci źli polacy skoro wszyscy piszacy na forum na nich wyklinaja i uwazaja sie za swietych? Ostatnio edytowany przez Arczeron - 04-08-2007 o 21:34. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() 33% społeczności tibii to Polacy, 33% to Brazylijczycy, a pozostałe 34% to inne narodowości. Teraz online jest +/- 60tyś ludzi, z czego około 20tyś to Polacy więc macie 20tysięcy rożnych charakterów więc czego wy się spodziewacie? Że każdy będzie wam usługiwał i będzie 'friends'? Doliczyć do tego, że te 20tyś ma w sobie ~ 75% ludzi przed 16 rokiem życia to macie swój obraz polaczka;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sorki, byłem sam ![]() Skoro mówisz, że KAŻDY Polak to noob to dlaczego zabiłeś Grorlama, przecież ja w końcu zabijałem tych "polskich noobów".. Btw. Podnieca Cię stanie pod depo 15-20h i jebanie run? ; < Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 04-08-2007 o 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Ludzie oczym wy mowicie od tego "uptejtu golemha nie da sie lurofac po som shody" lecz szkoda bo jak ktos lurowal go pod dp Thais to chociaz bylo Ciekawie i smiesznie
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A ja nienawidzę ludzi którzy go zabijają ;< Ostatnio edytowany przez Zyziek - 05-08-2007 o 02:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() JAk? ;p powiedz bo ja jakos innej drogi nieznam;pp
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() To wy*******aj z tego kraju zmien obywatelstwo, zaplac panstwu za to co dla ciebie zrobilo (nauka etc.) i dopiero pisz, ze sie nie przyznales do polakow, bo poki co to mieszkasz w tym kraju i to pastwo ciebie utrzymuje.
____ Film jak film |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Oczywiście kolejny temat nad którym większość postów to wyliczanie kto jest noobem,kogo się nienawidzi za co, że on ma lepszy film, że to nuda że się da że się nie da ....................................
Otóż filmik fajny pokazuje nam Grorlama i powiem szczerze że nie jest taki straszny jak się wydaje ![]() No cóż czasami trzeba poświęcić kaski aby zdobyć wiedzę i przekazać ją dalej gratuluję że to akurat TY miałeś tą przyjemność. Byście napisali o filmie a nie ![]()
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xere - 05-08-2007 o 10:24. |
||
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Profesja: Elite Knight
|
![]() Da sie przez mount stermont zlurowac tylko trzeba myslec a nie tylko na cyce grorlama puszczac...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The Witcher
|
![]() Co innego nie przyznawać się do bycia Polakiem w grze, sam to robiłem wiele razy gdy usłyszałem pytanie "e .. pl?", wszyscy wiemy jaki wielu z nas reprezentuje tam poziom, a co innego bycie Polakiem, miłość do kraju itd. .. chociaż pewne ptaszki tą miłość dość skutecznie niszczą.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Nie rozumiem "kretynów" -.-
jak mozna zabic gorlama"zal" spodziewales sie steel boots? raz na 100 a tak mial bys dropa w kurwe brac przydład z tyma który lurował, jemu sie opłaciło a ciota co go zabil mial 4 kamienie zal - a no i SWOJĄ satysfakcje ! zal naprawde zal mi niekturych nobow ;o Ostatnio edytowany przez Hilarionn - 05-08-2007 o 12:37. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli nawet nie robisz run, to kiedy przechodzę przez Thais widzę Ciebie stojącego pod depo.. I całe te 20h spędasz nad Tibią, ja np. kiedy posiedzę 10h~ to już wymiękam i muszę odejść od kompa. |
|
![]() |
![]() |