|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam.
Ja (34 royal palek , 11 magic lvl , 66 dist) wraz z kumplem (40 EK , 6 magic lvl , 66\66 ) zamierzamy wybrać się na Demona I teraz kilka pytań : -Jaka taktyke zastosować -Przy ilu hp bloker musi sie leczyć -Ile mniej więcej zejdzie blokerowi uhów -Ja mam używać explo czy lepiej exori con? @Mam ponad 500k w depo pobodnie jak bloker , więc zwisa mi waste Ostatnio edytowany przez Cielak99 - 12-08-2007 o 12:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Darujcie sobie... Jak dobrze pójdzie to blokera na combo demon weźmie i tylko same straty będą. Ale jak już tak chcecie na upartego to niech bloker przy stracie 1/5 hp uha się a to z czego będziesz Ty bił to już zależy co daje większe hity. Weźcie sobie jakiegoś sorka 45+ do pomocy. A blokerowi zejdzie uhów pewnie ze 3bp+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Thais
Imię: Elvade Sillmaril
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 77/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() HAHAHA!!! Lepiej juz na Dragi iść... 40 ek ma bloczyć? Padniecie na combo, tylko straat czasu, ale jak juz jesetscie pwni ze pjdziecie to knight musi sie ciagle uhac
![]()
17:36 GM Rebel Candia[2]: turn your bot off xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() lol-lvl team to doskonałe określenie... ;>
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() soferis ... nie wiem co znaczy te twoje "+" ale pujdzie mu z 15 bp uh nawet to jest nie mozliwe ze by nie padl wiec rzal.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Świat: Nerana
|
![]() Zacznijmy od czegoś innego.Przecież ten palek nawet nie zabije tego Demona , a jeżeli sie myle i zabije to bedzie bic tyle czasu ze Knight chyba nie może wziąść na siebie tyle UH. Wiec odpuście sobie.
Co do pytań zawsze mowiło się ze bloker powinien mieć 600 hp, i wtedy sie uhać ![]() Z czego walić? To już nie wiem jakie z czego masz obrazenia, ale explo chyba lepiej bo FE tez by obrywal.
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Świat: Refugia
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() 1. Taktyka? Bij, zabij, przeżyj!
2. Powinien wcisnąć hotkey z uhem dopóki nie zabijesz demona. 3. Mnóstwo. 4. Bij tym, czym zadajesz większe hity. Powodzenia, RIP ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 37
Skille: 6*/5*
Poziom mag.: 13
|
![]() Demon dla sportu hmm...
Potrafi zabrac z combo nawet 900hp+ (tak było przed update) więc jak się przyłoży to 50 knight sie składa.Proponuje metode up\down... chyba że chcecie żeby knight się przydał.Wtedy on uh'a się cały czas...najlepiej niech trzyma palecna hotkeyu;] A Ty walisz z explo i bolce... Jak możecie to sobie weżcie druta do "sio" i módlcie się żeby demonowi nie wyszło combo ;]Taktyka dla knighta to chyba full def i tarcza... będzie zbierał z magii ale zablokuje pewien % dmg fizyczych, czyli moze miec szanse na przeżycie... 15bp UH wystarczy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Ja tam wątpie że wogóle do demona dojdziecie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() tu masz racje droga jest gorsza niż sam demon xD
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() lol, nie macie szans tam nawet dojść, chyba ze bedziecie się uhac co dwie sekundy, Good luck
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Szkoda zachodu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Cytuj:
juz poweidzial na szaczla posz wienc co nabijacie posty ;p
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() lol ja łapałem co chwilę redy na 63 lvlu, raz 100 hp miałem(z full HP), ale z ssa nie ma problemu
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() W dragi z Royal Spersów wale czasem po 180~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() Wątpię, żebyście tam doszli. A zabić demona napewno nie macie szans.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: Carlin
Imię: Wigon Saris
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ogar
Świat: Fortera/Premia
|
![]() omg na demona nie dojda po drodze nie ma dli zeby nie doszli przyda sie troche run omg a co do blokowania to nie wiem XD