![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Szukam osoby, która będzie w stanie kupić u jakiegoś NPC na PACC arenie 300 royal spirów i przeprowadzić ze mną handel za nie, ofkors za normalną cenę (4.5k). Sam nie mam PACC i nie mogę sobie kupić. Wiem, że to niesamowicie ciężkie zadanie, ale może komuś się uda.
Kontakt na gg. Nie umieściłem tego w dziale handel, bo to trochę odbiega od normalnego handlowania : P Edit: widzę, że to zadanie jednak przerasta Galańczyków. Teraz się nie dziwie, czemu Galana plasuje się pierwszej trójce najbardziej syfnych serwerów, a w godzinach szczytu gra tam 300 osob ![]() @down "takie topiki", tzn? bo ja nie widzę nic "takiego" w prośbie o kupienie rs ;P, a no zapomnialem, w koncu jesteś galanczykiem, dla ciebie to straszny topik i w ogóle nie na miejscu, idź poexpic : P Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-08-2007 o 21:01. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
dzieki za cudowne rady ale poki co mam lepsze rzeczy do roboty w wakacje niz siedzenie 12h/dobre przy kompie. ale cuz, nie kazdy jest tak wspanialy jak autor tego tematu ;p Ostatnio edytowany przez sliver - 18-08-2007 o 21:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Xmazy
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 101
Skille: 99/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie mam "paka" i niestety nie moge pomoc. A co Ty rybka już Slivera nie kochasz? Co sie stało, sie?
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() @down niestety już nie aktualne, mój pacc również już w drodze, ale dzięki, napisze, jak sie skończy xD Ostatnio edytowany przez Rybzor - 20-08-2007 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |