|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Tomala Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Balera
Poziom: 22
Skille: 63
Poziom mag.: 6
|
![]() Siema , otóż mam pewien problem .... ogólnie nie mam pacc , ale gdy bym sobie zakupił ps mam takie zamiary , to czy to czy dostanie sie jakieś outfity bez QESTU ??? chodzi mi o te ze jak bede miał pacc i go aktywuje to czy bez qestu bede mial jakis outfit ???? prosze o odpowiedz jezeli mnie zrozumieliscie ... s gory dzieki
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, dostaniesz 7 nowych outfitów, z możliwością wzbogacenia swego zbioru o 5 kolejnych poprzez wykonywanie questów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha dzięki bardzo
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Odchodząc lekko od tematu: nie radzę ci kupować PAcc'a jedynie dla samych outfitów. Wbij najpierw 20-25 Level, dozbieraj 20k na promocję, a wtedy zacznij zastanawiać się nad PAcc'em.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() 1. nie ten dzial , ale to juz pominmy
2. zalezy o jakie Ci outfity chodzi. sa takie co odrazu dostajesz za freee i sa takie na questy ale to juz inna bajka ; o no i sa tez addony czyli dodatki do outfitow
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem , szybko wbije 25 poniewaz osiagnołem taki lvl na balera (tylko HACKERZY ;/ , i po koncie) dlatego gram od nowa i nie kupuje pacc a na 20 pojde na desert qesta i 10 k bedzie (jestem na swiecie non-pvp), a kilka razy zbierze sie loot baga i jak sie 20k uzbiera na promocje... a o outfity chodziło mi tak bo poprostu nie wiedzialem a przecierz mozna sie na forum dowiedziec od innych graczy posiadajacych pacc ,
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to jak juz wiesz jak sie wbija lvl to proponuje jescze dowiedziec sie gdzie mozna kupic slownik : )
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Lol, nawet nie musi kupowac. http://sjp.pwn.pl.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dobra sorry za spam, ale ze slownika przynajlniej moze sie nauczyc korzystac
![]()
![]() |
![]() |