|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Witam wszystkich..to mój pierwszy.. post. Dopiero zaczynam w tibi...prosze niebrać mnie za nuubka.. bo juz zaczailem co w trawie pisczy. mam tylko dylemat nad tym ze Gram na Refugii która jest strasnzie przepełniona(non-pvp). Mam bardzo dobre eq jak na 10 level to dzieki kumplom(k set, c helm, beho shield, boh, battle hammer, w depo saphire hammer) ale to szczegół.. rezyduje w thais..i mam skille 35/35.. mam problem z skillowaniem ponieważ dziewnie wolno lecą mi skille. wale na full defa ze studded cluba. i nieznam dobrych miejscówek. Prosze sczególnie o pomoc doswiadczonych graczy.
![]() z góry dziękuję za pomoc ! <<Pozdro For All>> Ostatnio edytowany przez Exenter - 19-10-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Ja bym Ci radził lecieć na roty przy veno lub na Kopalnie w kazz. Poszukaj poradnika a znajdziesz.
P.S. 35 i wolno skille lecą?? To co będzie dla ciebie na 50/50+
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() po piersze zwal to EQ do depo i zaloz cos slabszego, slaba bron, srednia tarcza i idz skillowac
![]() ![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() tak wiem... tlyko ze ja musze 6 trolli ubic aby wbic jeden skill to normalne?? troche glupie pytanie :| kumpel gadal ze on wbije2% skilla kiedy ja wbije 2 skille. czy to prawda(kumpel knight 48 skile78/78)
czytaj uwaznie to non-pvp Ostatnio edytowany przez Exenter - 19-10-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Tak jest to normalne. Świat pvp czy non-pvp bez różnicy skille lecą tak samo. A i zdejmij to eq!! Kup sobie p seta, dragonke i lecimy na roty.
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @up
A co ma eq do skili? eq ma dobre więc czemu ma zakładać gorsze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2007
|
![]() nie chce zakładac nowego tematu wiec tu napisze
![]() Mam 17 lvl i jak mam tarcze np Medusa Shield i dajmy na to Copper Shield to na ktorej tarczy skille beda szybciej leciec ? czy tak samo bedzie ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Świat: Harmonia
![]() |
![]() słabsze eq załóz i idz na roty skilowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
do autora tematu eq masz dobre zostaw je idz skilowac na roty na fibuli skoro masz kumpli ktorzy dali ci te eq to maja pojecie gdzie to jest i raczej nie bedzie problemu z 800gp ![]() aha radzil bym ci zmienic cluby na axe pozniej bedzie mogl zalowac wyboru clubow ale to twoja decyzja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() dziekuje za wszelkie iformacje napływające od was... kupilem p seta.. i skiluje na fibuli...wszystko idzie pomyslnie
![]() ps:szukam kumpli na Refugi <<<Pozdro for All>>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() ja tez mam knighta na refugi skille 47/46 i na rotwormach pzy elf fortress skiluje nie ma tam tak duzo noobow wiec skille ido w miare szybko ale i tak malo gram wiec czeka mnie jeszcze dluga droga.
P.s Fhibulla sie nazywam |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Daimao dzieki za pomoc ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po1. On gra na non-pvp, czyli PK go nie zaskoczy. Po2. Po co ma ściągać eq? Paść na trollu czy rocie się nie zdarza. @Topic Więc tak skille 35/35, możesz skillować na rotwormach i dwarfach Tutaj masz link z tematu jak grać rycerzem. http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1120047
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() [quote=Paladin'Popek;1703829]a wlasnie ze jestes w bledzie tarcza ma znaczenie czym lepszy def w tarczy tym wiecej hitow pojdzie na nia i szybciej shielding leci
Gdzie ty takie coś wyczytałeś ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() gdyby lepsza tarcza ( wiecej defa ) lepiej nie blokowala to wszyscy lataliby z dragonkami.
Lepsze blokowanie = mniejsza szansa ze stworek wbije sie w armor = caly czas chmurki = szybkosc treningu shieldingu ograniczona jedynie czestotliwoscia trafien.
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja szukam kasistych knightow na dlokowanie mi dlow na poi (elysia) loot moj twoja satysfakcja z gry czyli takie 'fifti fifti' |
|
![]() |
![]() |