|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Inferna
Poziom: 56
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam!
Mam takie pytanie, od jakich skili mozna trenowac na dark monku zeby nadazac sie leczyc, a od jakich zeby food nadazal sam odnawiac hp, tak zeby mozna bylo robic runki, i jakie eq. Tak samo z monkiem A i jeszcze jedno: Czy to prawda, ze jest w Liberty Bay dobra miejscowka, ze sie ropa dark monka z -2? Mile widziany screen ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() moze na pvp sie opyla... ale na non-pvp moim zdaniem wogule
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Nebula
|
![]() Wydaje mi sie że lepiej by było skillować na slimach niz na dark monkach ; )
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja swoim 50 pallem, jeszcze przed updatem convince'walem Dark Monk'a na Dark Catedhral, lurwałem na siebie 2 roty po prawej stronie i treniłem na dark monku z kamieni, myśle że teraz też byś tak dal rade, niestety wymagany 46 poziom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @up
Bić swojego monka na none-pvp? Powodzenia. Ja proponuję Ci skillowanie na geomancerze. Nie będe mówił jak, poszukaj sobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Świat: Inferna
Poziom: 56
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Na geo nie mozna robic runek...
A dlatego na dark monku bo wydaje mi sie ze jest slabszy, a na slimach to jest uciazliwe, bo nawet nie mozna poczytac forum albo cos.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Tylko z dark monkiem jest taki problem, że ma life drain po około 50. Ale monk do dobra pozycja albo jak ktoś napisał dwarf geomancer.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Ja odpowiadam na pytanie autora tematu, a on nie uwzględnił nigdzie, że pyta o świat non-pvp, więc nie kwestionuj moich wypowiedzi jeśli są poprawne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Knight-bloker
Profesja: Knight
Gildia: Lubie solo
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Na monku/dark monku na non-pvp robienie run nie wchodzi w gre. Mana, która ci się zregeneruję będzie wystarczała na samo leczenie. Dark monki ssą życie, a na monkach przy shieldingu 80 mam niezłe waste, a szczerze wątpie czy masz 80 shield+
![]() Polecam slimy z kamieni. Lub -tak jak ja robiłem do 70 dista- idziesz z kolegą druidem/sorcererem 27lvl+ na elfy w Ab'dendriel, wybijacie scouty i zwykłe, zaganiacie arcanista po wejście (tam jest taka szpara, że arcanist nie będzie się przerzucał), Twój kolega summonuje monka, arcanist bije monka a ty arcanista! ![]()
Ostatnio edytowany przez Sorcerereq - 10-10-2007 o 17:35. |
|
![]() |
![]() |