|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Siemka, mam małe pytanie dotyczące expienia paladynem na katedrze. Czy to się opłaca teraz? Powiedzmy paladyn:
- Poziom 25 - Poziom magiczny 12 - Skile 65/40 - Equip: - Hat of the mad - Blue robe - Plate legs - Leather boots - Royal spears - Dwarfen shield Chciałem chodzić na katedre przez camp, przez huntery, ale czy będzie to opłacalne i czy tamtędy przejdę. Nie mogę znaleźć lepszego expowiska teraz, a kopalnie odpadają bo za dużo ludzi się tam kręci. Na pohu też nie ma specjalnie co, oraz odpada też kupno pacca.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Palkiem to tam dość nie ciekawie się expi, skończy się amunicja i czeba(błąd celowy) się wracać. Ale równie dobrze możesz w bagu taszczyć amunicje, schować gdzieś i gitara : )
Ostatnio edytowany przez Capality - 11-10-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i o tym myślałem. Aby wziąć w bag'u z 50 royal spear'ow , a potem je gdzieś ukryć. Najwyżej jak bym wracał to bym wysłał parcel'em loot i spear'y.
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @up.
Polecam Dwarf Guardy ![]() Dc: 1.Za daleko od jakiegokolwiek miasta. 2.Jak dla paladyna mało expa tam wpada (3-4 osoby i to już full) 3.Loot lepszy trafia się raz na 3-4 wyjścia. A co do guardów....Loocik bardzo dobry. Exp jak na twój lvl jeszcze lepszy. Bierzesz bp mf i spokojnie dajesz rade z tymi skilami ![]() Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Na DC dobrze by ci sie expilo jezeli tylko mało ludzi tam chodzi , ale według mnie jeszcze lepiej by było gdybyś przeszedl sie na poh(nie wiem czemu mówiłeś ze nie ma tam co expić ; ) ). Jest jeszcze możliwość expienia z kolega Knightem na wysokim lv ; ) idziecie na Bright Sword quest i bijecie tam gsy ja tam expilem i powiem że jest tam bardzo dobrze ; )
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ostatnio byłem na pohu to z 20 osób siedziało
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ragga'Rocker
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 59/44
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Do 40 spokojnie na guardach tluklem, a widzialem i ~65'te levele na guardach ...