|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Witam, zastanawiam sie czy grac pallem czy knightem i chciałbym żebyście mi powiedzieli kogo lepiej robić bo pallkiem to ja raczej nigdy nie grałem a knightem umiem all lecz bardziej ciągnie mnie do palla no i powiedzcie mi czy sobie poradze ?? bo słyszałem że pall trudny
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Pal trudny? blah
Palem możesz np. bić dragi bez praktycznie żadnego waste na 20lvl z 60 skillem (o ile umiesz biegać tak, żeby nie zbierać z f-wave), Knight natomiast w tym wypadku nie będzie miał waste na wysokim lvl i skillach. Jeśli chodzi o expienie, to pal może expić na lepszych potworach, a knight na słabszych, takich które zabija bez większych problemów. Palowi kończą się speary/strzały/bolty, a knight leci ze swoim toporkiem i rżnie na lewo i na prawo. Palem w razie zagrożenie możesz rzucić czar exura vita. Knightowi pozostają uhy, któe tanie nie są, i nędzna exura. Podczas większych huntów mniejszy waste ma pall (przy porównywalnym lvl i skillach), bo może łykać manasy i leczyć się vitą, a knightowi raczej wychodzi na plus uhanie się, gdyż jego exura jest dość żałosna. Ja wybrałbym pala.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() Knight:
+duzo hp +nie musi chodzic po spear tylko wali ze swojej broni dopuki mu sie ta miejscowa nie znudzi ;P +posiada dobre czary ofensywne (exori gran, exori) +duzo capu -slabe czaru leczace (exura) -duzo wydaje na UHy (wiecej niz Pal) -od upa z run nie da sie walic baardzo slabe hity -bez UHow "skazany na smierc" ![]() Paladyn: +srednia ilosc hp/many/capu +dobre czary leczace (exura vita/gran) +atakuje na dystans +moze szybko chodzic na lepsze potwory +po upie nie dednie przy kazdym lagu +moze atakowac ze spearow i trzymac tarcze -malo czarow ofensywnych -po 100 lvlu caly czas chodzimy na Forsty -na lepsze Hunty musi kupowac assasin stary ktore sa drosze od SD ktorych wczesniej mogl uzywac -musi biegac po speary i gdy sie skoncza podatny na smierc to wszystko sam zdecyduj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
teraz co do Palka: Mamy dużo expowisk nie tylko Frosty. Nie wiesz? Nie wypowiadaj się ![]() Na lepsze hunty zazwyczaj kupuje się Power Bolty a nie Assasin Starsy więc to też nie jest -... Ogólnie... mało wiesz więc nie pisz głupot.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Szprotawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ribik
Profesja: Paladin
Gildia: Fallen Angels of Spirit
Świat: Vinera
Poziom: 29
Skille: 69/54
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ja też miałem taki problem.
Wybrałem Palka i teraz jestem z tego bardzooo. zadowolony ^^ POLECAM ! a na jakim świecie grasz? pvp czy non ?
13:19 Diro Draxi [8]: gdzie jestes? 13:19 Ribik [18]: w dp 13:19 Diro Draxi [8]: acha 13:19 Diro Draxi [8]: a to daleko thais?? |
![]() |
![]() |