|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Znów ataki DDoS bo zalogować sie nie mogę i mi po wyłączenie raport przychodzi.Jak sie loguje to pisze Cannot connet to a login server
Error ![]() Wyskakuje mi to przy wpisywaniu passow ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Br-wo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghost Speeder
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Skille: 88/89
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() masz racje znowu żal !! nie można juz sobie pograc w spokoju ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Mnie także wyskakuje ten sam błąd...lecz bywa że wbije się do serva, ale takie lagi są, że nie wiem...ruch trwa przynajmniej z 10 minut, a co dziwne dostałem debuga, wywaliło mnie z gry.
Oby wszystkie problemy zostały naprawione w jak najkrótszym czasie bo z miłą chcęcią pograł bym sobie, natomiast jak nie naprawią do końca weekendu to niech postarają się chociaż do środy, czwartek i piątek wolne, więc było by dużo wolnego, aby pograć sobie w spokoju bez lagów, kicków i innych nieprzyjemnych sytuacji. Pozdro. Czekamy na poprawe ze strony Cipsoft'u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jakby to od nich zależało :<
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() daja do zrozumienia ze czas przestac grac.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ataków DDOS praktycznie nie da sie powstrzymać ponieważ są one dokonywane z setek, a nawet tysięcy niczego spodziewających sie użytkowników komputera, który jest zarażony świństwem powodującym owe ataki.
Krócej mowiąc zaprzestać to może tylko osoba, która to rozpoczęła. P.S. Uf, najdłuższe zdanie jakie kiedykolwiek napisałem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Imię: Elite Vlood
Gildia: Dance Macabre
Świat: Candia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() serwer candia jest online.
Oby nie bylo resetu serwara bo 8h skillowania w dupe -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Białogard
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 16
Skille: 52/40
Poziom mag.: 4
|
![]() kurfa znowu był atak i padłem na quescie
@down ale oni nie zakładają masowo kont zresztą poczytaj o ataku DDOS Ostatnio edytowany przez JoeBLue - 28-10-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() Czy tibia nie morze zrobić tak jak jest na wielu stronach internetowych czyli by po poprawny wprowadzeniu nr access i hasła pojawiało się okienko z wygenerowanym losowo kodem który trzeba wpisać?
nie wiem czy to coś pomorze ale napewno częściowo utrudni działanie hakerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() nom ataki ddos sa bo lagi jak huj
PS. reset luminery plxxxx bo padlem pallem na wyvernie xD
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() DDos są z kompów zombie(zobacz na wikipedi) więc choć pewny nie jestem muszą olegać częściowo na zamulaniu logowania do tibi to by temu zapobiegło.
P.S. Nie jestem pewny czy mam racje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() To i tak nie zmienia faktu że serwery Tibi są filtrowane, a można pignąć choćby Candie z darmowego blackd ping,
Ale Dlaczego oni się akurat na Tibie uwzięli ;D X innych gier a tutaj tylko takie szopki odchodzą, może komuś zależy żeby Tibia padła całkiem ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Bo w tibii jest najwiecej dzieci neo i innych "ZiOmAlI" wiec pewnie dlatego wybrali tibie, ciesze sie ze nie gram juz od roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Mam już tego dość!! Właśnie expiłem na dl'ach na Furorze i w pewnym momencie lagg... a ja o kurwa.. i za chwile kick i sie nie moge wbic
Wchodze na tibia.com i patrze furora a tu: Currently the server is offline. The maximum on this game world was 943 players on Dec 27 2006, 11:45:30 CET. The maximum on all game worlds together was 58816 players on Oct 21 2007, 19:51:00 CEST. Kurwa kiedy to się skończy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A..czy..ten..visus..moze..zaatakowac..normalnych.. uzytkownikow..??..Sry..ze..pisze..z..".."..bo..mi. .sie..komp..je***..i..nie..wiem..co..jest...A..do. .poludnia..i..popoludniu..bylo..wszytsko..w..porza dku.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Nie może @toppic czy to nie dziwne ze ataki są tylko wieczorem?? Wieczorami grają br :> może serwerowi się obrzydziło ich trzymać <lol? server myśli? sztuczna inteligencja> i wywala wieczorem :? <joke all> a tak serio to będzie długie i bolesne zanim naprawią :> może do upa zdąża albo resetnać tibie do czasów 7,4 :> ach te czasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() Cannot connect to a login server.
Error: Error while resolving the server name. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com ? wyskakuje mi to juz od rana nieidzie sie zalogowac ;/ dziwne bo u kumpla gra na tym samym serwerze działa tibia cały czas ;/ czy ktos pomoże ? |
![]() |
![]() |