|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() nie wiedzialem w jakim to dziale dac >.<
ale jak zakonserwowac potworka ? ogladalem pare domkow i lezaly tam przez dlugi czas zwloki smoka a jak ja prezytargalem je do domku to po jakims czasie zgnily jat temu zapobiec ? endzoj all ![]() EdIt @Re:down hehe thx za odp moze ktos zna takie miejsca w poblizu kazo ? to sep oszukam ![]() Ostatnio edytowany przez Bikstopa Reaktywacja - 09-12-2004 o 22:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Prawdziwy smok zniknie, musisz przytargać ciało z miejsca w którym to ciało się samo respi...chyba wiesz o co chodzi; p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() LOL
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Wymienie ci 4 takie miejsca, a raczej questy :
1.Bear Room Quest 2.Dead Archer Quest 3.Deeper Fibula 4.Quest na demonie (dla FACC !!!) Mam nadzieje, ze to nie jest QUEST SPOILING, jesli tak to sorry ale nie wiedzialem. Ostatnio edytowany przez Chmielok - 10-12-2004 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ja mam dziwny koncept.... nie chce zakładać new topicu :/
więc tak wg mnie np. zdechly niedzwiedź powinien wyglądać inaczej zabity z miecza, obuchu czy topora nie prawda? np z miecza: pocięty i powinien mieć na ciele kreski(skalpel ![]() obuchu: powinien być siny lekko porozcinany i z wewnętrznymi pęknięciami topora: hmm... powinien mieć szerokie rozcięcia na ciele(chyba :/) kto jest za? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Tak a z hmm fioletowy, z sd czarny, z lmm jasnoniebieski, z gfb czerwony, z poisona zielony, z boltow i strzal powinien wygladac jak jez, z gwiazdek z gwiazdkami, z nozykow z nozykami, z piesci ma miec sliwe pod okiem, z fs i fa ma sie tlic jeszcze, z kamulcow to sam nie wiem. No i oczywiscie jak zginie czlowiek to tez ma miec inne zwloki dla kazdego potworka co go zabil no nie? Czy o to ci chodzilo? Zeby Tibia zajmowala 200+ mb tylko po to bo ci sie wydaje ze tak bedzie "lepiej" ? Jestem przeciw temy zebys ty cos wymyslal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Na Draconi sa takei ciala smokow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Hmmm....zdaje mi sie że ciało smoka jest niedaleko Kazzo w tej dziurze którą trzeba rozkopać łopatą(jeśli pójdziesz dalej spotkasz smoka[żywego xD])
O kurde...ten temat taki stary...prosze nic nie pisać...nie będe wywoływał nie potrzebnej dyskusji Ostatnio edytowany przez Leon91 - 21-06-2007 o 01:39. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
|
![]() Na górnym spawnie po prawo od kazoo, tym w dziure sie czasem respi corpse draga
![]() |
![]() |
![]() |