|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Zapewnie większość użytkowników którzy odwiedzją te forum kojarzy bajke "dla dorosłych" o nazwie "Włatcy Móch". Chciałbym się dowiedzieć co oniej sądzicie i jaki odcinek jest dla was najlepszy. Ja stawiam na "Lekcje 27 - Móndial".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Dla doroslych w wieku 10-14 lat >.>. Moj 11 letni brat to oglada, ja jestem na to za stary ;P
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Zależy chyba od dojrzałości bo imo też jestem 'za stary' na takie bzdury.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Od czasu do czasu oglądam : P mimo, że kiedyś uważałem, że to syf... dzisiaj też tak sądzę ale +, że oglądam : P.
PS: Polecam kreskówkę Ren i Stimpy (chyba źle napisałem) na MTV ... to poprostu bije wszystko głupotą xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kapłan Preclanski
|
![]() W.M. ssie jak stąd do interia.pl.
Widziałem ze 4, może 5 odcinków. Przy "Andżelice" doszedłem do wniosku że moja inteligencja jest powyżej poziomu klozetu, i więcej nie widziałem.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autor Tematu:
28 lekcja dla ścisłości
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() lepsze to, niż kolejny filmik na YT z lektorem w postaci Ivony i qrvą zamiast spacji... -.-"
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie "wykopki" bija wszystko na glowe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Po 1 - wlatcy, po drugie - to nie bajka, po trzecie - chwalenie sie ogladaniem tego jest smieszne.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Oglądałem jeden odcinek. Jeśli cała reszta prezentuje sobą podobny poziom humoru, to nie chcę ich widzieć. Niektóre bajki są z gatunku "tak głupie, że aż śmieszne". Niestety ta się do niego nie zalicza.
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 06-11-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to patologiczna, brudna i ohydna kreskówka, dlatego jej nie oglądam.
Wole GTO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A mi się podoba. Obejrzeć można, czasem będzie coś śmiesznego. Fakt, do Simpsonów się nie umywa, ale ma w sobie to coś, co sprawia, że ogląda się całkiem przyjemnie.
Yoh ____________ A dla mnie ta bajka to jest porażka Calen Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 07-11-2007 o 07:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Co jak co, ale wole South Park od tego czegoś. Nazywają to bajką dla dorosłych, chociaz przeznaczone jest to do dzieci w wieku 9-13 lat. Powyzej, większość uważa to za syf.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
|
![]() niestety nie jestem tak zajebiscie alternatywny jak wy i zdarzy mi sie obejrzec
trzeba przyznac ze po uprzednim upaleniu oglada sie calkiem przyjemnie, moze nie jest to humor najwyzszych lotow, ale calkiem przyjemna z tego odskocznia no i niezaprzeczalnie wpisuje sie w kanon 'tak glupie ze az smieszne', nie ma co tego ukrywac
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Arcyprzechujały chłam kierowany raczej do młodych i niedojrzałych emocjonalnie umysłów pod nieudaną przykrywką przykrej śmieszności.
Wszak nie rozumiem popytu wśród polskiej młodzieży na takie produkcje, z pewnością jest to efekt postępującej amerykanizacji społeczeństwa. Ostatnio edytowany przez Harpun - 07-11-2007 o 03:20. Powód: chciałem coś dodać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Bajeczka dobra raczej dla dzieci w wieku 10-12 lat, a nie 18+.
Widzialem kilka odcinkow i musze przyznac, ze czasami jest cos smiesznego... Polecam Wlatcow Much tym, ktorym naprawde sie nudzi i chca obejrzec cos glupiego. http://www.kreskowka.pl/index.php?p=more&id=2191 Wedlug mnie jest to jeden z najlepszych odcinkow, ale nie widzialem wszystkich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: opole
![]() |
![]() Czesio to moj idol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Głupia bajka, kierowana raczej do "mniej inteligentnych" odbiorców którzy podniecają się byle gównem. South Park rox _/
Czasem takie głupie że aż śmieszne ;x Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 07-11-2007 o 15:53. |
![]() |
![]() |