|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, trochę humoru ma. Na razie dam 6/10 na zachętę.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() To były czasy
![]() Grupa maniaków, którzy co chwile dawali nowe fake'i zadnego nie kończąc, chociaż dzisiaj większość z nich uznana by była za shity, to wtedy ludzie to podziwiali. A dzisiaj? Wszyscy sobie do gardeł skaczą... Btw. Podaj mi swój nr gg na PW, bo gdzieś zgubiłem xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() ;<
Zostań, porysuj jeszcze.. Można było patrząc na fake'i twe powspominać Glavesa i Avagera, robiłeś równie dobre ;p No więc czekamy na trzeci rozdział. Wracaj szybko ^^ Pokusa cie pokona. Btw. Zajebiste fake'i xD Kiedyś ludzie byli wyrozumiali.. Teraz? Pff, zrobisz coś w paincie i masz 0/10 ;p Btw2. Nie martw się, na pewno umiesz jeszcze jeździć po ludziach. Ale spróbuj też po dziewczętach, fajniej jest xD
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 15-11-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oj Kriss, lamko ty moja
![]() Szkoda, że przestajesz fake robić, genialnie wspominam twoje "przygody dark Krissa" czy "Elite Thieves". Można cię spokojnie było zaliczyć do elity fake'ostwa. No, ale dobrze, że chociaż zostajesz na forum ![]() Jakbyś miał chwilę - odezwij się na gygy. Powspominamy trochę dawne czasy <jak to brzmi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Wielcy odchodzą nuby przychodzą =|
Szkoda że tak kończysz miło by było zobaczyć nowy Fake ![]() Nie jestem dobry w jakiś mowach no ale coś trzeba wykrztusić. No i czuje że nic nie powiem Dziesięć Na dziesięć za całokształt. Obyś się z reaktywował.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Mnie napewno nie znasz, bo jestem raczej nowym użytkownikiem, ale oglądalem twoje fake'i i raczej bedzie mi szkoda, że odchodzisz
![]() ![]() Czekam na twoj powrot, na pewno porwrocisz ^^ Pozdro i 3m sie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Szkoda,że odchodzisz.
Ale nie sądzisz,że robienie osobnego tematu jest trochę samolubne?(Ale jakiś fake jest i to się liczy.Śmieszne nawet) I mimo,że mnie na tej liście brakuje(pewnie na to nie zasłużyłem,ale jakoś nie żałuje tego,że mnie nie ma ![]() I trzymaj się jakoś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Krizz, jak możesz? Jak ktoś w tym temacie powiedział wielcy odchodzą a nooby przychodzą... Bez Ciebie to forum nie będzie takie same. Wszyscy wielcy użytkownicy jakich znam opuszczają to forum. Przynajmniej szczęście że zostaniesz. Jednak i tak bez wielkich krytyków to forum schodzi na psy. Co do fake'a to fajny, jednak mnie nie pocieszy wobec treści tematu. Będzie mi cię brakować.
Lagon
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie ja się z tym nie zgadzam Nie!
To ty zawsze dawałeś mi nadzieje i ochotę do fake'ów. Teraz przez to będzie na forum jeszcze gorzej i nudno. Pamiętam twoje zamówienia które robiłem z przyjemnością. Twoje prace, wzloty i upadki. Naprawdę twoje miejsce nigdy nie będzie zajęte gdyż takie fake'i jak twoje są rzadkim i doskonałym gatunkiem. Wierze, że powrócisz gdy fake'i będą w erze Filmów. No to tyle... Fake xD Wyjebiste..
![]() |
#13 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oho zaczyna się wielkie lizanie...
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ehe, a kto ty xD. Teraz wychodzi jak krótko udzielam się na tym forum. Pewnie retired byłeś już ponad rok temu więc po co ten temat? Btw. dobrze wybrałeś.
Cytuj:
@podpis tego up Cytuj:
Co do tych tutaj, to 2 i 3 jest dobra.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapewne mnie znasz, choć jestem tu od dawna. Szkoda, że już nie będziesz robił fake'ów. Byłeś jednym z fake'owców, którzy tworzyli prawdziwe fake'i z świetnymi pomysłami. Twoje dzieła będą dla mnie pokazem dobrych fabuł i wykonań. Mam nadzieję, że pojawi się nowa generacja fake'owców potrafiących robić fake'i.
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() No.
Cytuj:
Nie jest aktywny od ponad roku, a ten się obudził. Brawo yeti. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Cya.
IMO na tym forum nie ma nikogo, kto powinien robić sobie jakieś super tematy i wielkie wydarzenia ze swojego odejścia... Jesteś jakąś ważną figurą RP, która wyjeżdża na stałe na jakieś zadupie w Afryce? Nie? To po co... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hasta La Vista Fake!
Miło mi was poinformować, że dołączam się do Krissa, z tym że nie zaznaczam od razu że być może kiedyś wrócę, ale na pewno nie tak szybko jak ostatnio. Sądzę że tym razem to potrwa więcej niż 2 miesiące. Btw. To może uczynimy tu temat do pożegnań? ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |