|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Kolejny już filmik z cyklu expienie na non-pvp. Nie mówcie że sam sobie wybrałem ten server bo taka jest prawda i był to mój świadomy wybór. Czasem można grać normalnie dopóki nie trafi się na ludzi takich jak tu:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33704 Prawdopodobnie po upie przenosze sie na saphire, bo narazie granie sorcem nie ma sensu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() omg, ale z ciebie poszkodowany, tak jest na każdym świecie NON-PVP , także na Neranie, wszędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Ojeju, opisz problem i wyslij do Bravo Girl tam z pewnością coś wymyślą i poradzą. Ciekawe co zrobiłeś temu knightowi, że się tak wkurzył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Na pvp trzeba mieć cojones/znajomości/CZAS
jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. Kto powie że jest inaczej znaczy że tibia to jegorzycie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() 23:54 Warlord Joker [112]: cu noobku]
zal... naprawde współczuje...
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() Heh ciesz sie stary ze chociaż tyle expa łapiesz
![]() Na Arcanii to na d lair nawet nie wejdziesz bo jest zajęta 24/7 a jak już wejdziesz to i tak padasz bo to prywatny resp DPFT ![]() P.S. Kurde chyba pierwszy raz w życiu zgodzę się z wypowiedzią Etorica ![]() @Etoric Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2007
|
![]() Zal i po co nagrales otym filmik wiadomo ze na kazdym non pvp sa tacy ludzie + jeszcze sa tacy co ci lota zwaluja dlatego zawsze gram na pvp a ty pewnie sie boisz pekejów to sobie smigasz tam z takim eq co na pvp bys sie bal nosic Elo xd.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Warlord Joker na pvp nawet by sie bal odezwac pewnie, ze on huntuje d lair.... Zal mi takich ludzi co gdy nikt im nic nei moze zrobic to kozakuje wokolo....
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Imię: Dardo Dano
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 28
Poziom mag.: 34
|
![]() No niestety są jakies plusy i minusy grania na no-pvp.Ja też czasami gram na Celescie i nieraz jest naprawde ciężko ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Zrobiłem ten film nie po to aby pokazać jaki jestem poszkodowany ani, że noobowstwo istnieje na non pvp, tylko po to, żeby pokazać, że grają tu ludzie na 100+, którzy na pvp nie mieliby 30 lvla.
Co do zrobienia mu czegoś, że za mną łaził, to było to bicie mojego draga, którego próbował mi ubić ;d Aha... Jeszcze jedno. Co do eq to w takim łaziłem na saphirze (pvp) i nie bałem się w tym chodzić. Mam je właśnie z wt z saphiry, więc twój argument Vedra jest bezpodstawny ![]() Ostatnio edytowany przez Zhukova - 11-11-2007 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Świat: Guardia
|
![]() Czesc. Warlord Joker jest z mojego miasta. On tą postacią gra od 58 lvla, char jest z hackowania. To jest kompletna pizda, na pvp ciągle go kosiłem (nie wiedział, że to ja). Nie przejmować się nim!!!!!!!!! Pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() haha czego chłopcze sie spodziewałeś po non pvp..
GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Profesja: Royal Paladin
|
![]() co wy na niego tak naskakujecie.To on probowal expic ,a nie on byl tym noobem na 100+.Chłopak podszedl do tego na luzie,dał wam cama a wy na niego jedziecie..oj dziwni jestescie dziwni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Assassin De'Knight
Gildia: Wybrancy
Poziom: 58
Skille: Zal
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja znam warlorda i wiem jak bylo... noobie po co robisz ten filmik skoro to ty sie wjebales mu na respa??? Nie wiem chyba ci sie nudzi albo chcesz ponabijac posty wstawiajac takie gnioty....
Ostatnio edytowany przez jacek2121 - 12-11-2007 o 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Filmik: Ciężko mi opisać przeżycia, których doznałem oglądając filmik jak 100+ bije 50lvl'owi dragi. Jak masz słabą psyche to nie graj w tą gre, bo nic innego jak chamstwo Cię tu nie czeka! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 77
Poziom mag.: 59
|
![]() Z tym ze warlord joker zawsze tak robi, nie wazne komu ;] dziecko ma 12 lat i lubi dokuczac bo mu sie w zyciu nie powodzi. Przykre...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: non
Świat: Askara
Poziom: 50
Poziom mag.: 53
|
![]() Temat powinien nazywać się "Dlaczego nie grać na non-pvp
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogolnie wszystcy co zaczynaja to zaczynaja na non-pvp i wiekszosc tez tam kupuje postacie zeby nei bylo hunta (ale i tak bedzie padal wiec co za roznica prawda?). Warlord Joker jest tego przykladem. Mozna poznac nawet po glupkowatych hotkeyach z Ytrem, ktory sam swiety tez nie jest.... A dzieki temu update to d lair zamiast oblegane przez sorcow jest oblegane przez knightow i pallow. Teraz tam sorc nie wyrabia, a przed update nie wyrabial knight albo pall (jesli chodzi o waste i zwrot z loota).
Co do autora filmu, na twoim miejscu bym se dal spokuj, wiadomo ze i tak ten debil by tam siedzial i siedzial, a ty tylko bys czas tracil...
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: IV Rzeczpospolita:(
Imię: Terielon the Sithmaster
Profesja: Druid
Gildia: Band of Brothers and Sisters
Poziom: 30
Skille: rod/22
Poziom mag.: 34
|
![]() wieem co czujesz też tam grałem ;/ katastrofa...
|
![]() |
![]() |