|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Jestem tutaj nowy, w tibie gram od wczoraj i niezbyt się łapie w tej grze. I stąd moje pytanie. Jak zacząć grać w tibie, żeby było widać jakieś efekty?
Jakby co jestem tam gdzie się zaczyna grę ![]() Z góry dzięki za pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Poczytaj :
Poradniki Userow Poradnik Tibii.pl Tutorial Manual Na poczatek tyle ![]() ( jezyk angielski wymagany ) Poradnik dla Nowych Jak zaczac Bezpieczenstwo I mala rada odemnie ... - Nie wchodz na zadne strony o Tibii oprocz Tibii.pl Tibii.com - Nie daj sie nabrac na Ctrl + L ![]() - Nie dawaj nikomu passow - Nie sciagaj smieci - Sciagnij se pozadnego Firewalla - Jak ktos Ci proponuje gildie to wchodz tylko na www.tibia.com , a nie zadne www.*******.webpark.harmoniagildia.pl ( przyklad ) I powinno byc dobrze ![]() Mam nadzieje ze pomoglem Pozdro , Xydijo @Down : Nie ma sprawy ... pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Xydijo - 21-11-2007 o 09:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() wielkie dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:
"Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode." Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki [sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera