![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiesz to zależy. Jak teraz założysz bohy to lekkie przyspieszenie dostaniesz ale nie aż jakieś niesamowite. A zresztą ja na bohy czekam na 40 lvl bo wtedy łatwiej o kasę i aole a jak zginiesz i stracisz bohy to będziesz przez 3 dni płakał
![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Prawie nie zauważysz różnicy, więc kup sobie raczej coś bardziej przydatnego. A bohy to tak od 40-50 lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Ja bohy kupiłem na 30lvl i różnica w szybkości była raczej nieduża,ale widoczna gołym okiem.Osobiście uważam ze bohy powinny być jedną pierwszych rzeczy (jeśli chodzi już o poważniejsze zakupy dla palka).Ale kupienie bohuw powinno być też uzależnione od tego na co polujesz i w jakiej okolicy sie kręcisz
![]() Ostatnio edytowany przez Mestre - 15-10-2004 o 07:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() ja bohy kupilem dopiero na 40 lvl.
wczesniej roznica nie jest az tak kolosalna. lepiej ta kaske na runki przeznaczyc. na 40 lvl to jzu jednak jest roznica w szybkosci a i zabic takiego 40lvl jest naprawde trudno wiec jest w stanie obronic te bohy ![]()
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() Do niedawna zeby isc polowac na w miare niskim poziomie na PoH BoHy byly dosyc przydatne zeby miec lepsza przewage predkosci nad GS, w tej chwili zastanow sie po co ci BoHy?
Cyklopy, guardy, DSy, smoki itp juz przeganiasz bez problemu. GS nie przegonisz przez nastepne 30-40 lvl nawet z BoH.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
![]() |
![]() Bohy, Ja nosze bohy zawsze od 20lvl jush, docenisz ten power jak spotkasz PK. Utani Gran Hur+Boh nawet na 20lvl to jest coś.... Myśle że Boshki to podstawa a Palek, Sorc, Druid to na 100% musza jak najszybciej je mieć! Knight troche poźniej bo w sumie on i tak walczy w ręcz więc nie musi uciekać....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Jeśli jesteś paladynem to bohy to jedyna rzecz jakij potrzebujesz ze eqp
Ja na 65lv chodze w plate secie + bohy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2) Większa szansa, że dogonisz kolesia, który wali cię z runków/boltów/strzał np. takim knightem co musi podbiec do ofiary. 3) Jak masz doczynienia z kimś kto nie jest dobry w pvp to przy zwiększonej prędkości BoHów może mieć problemy z trafieniem z runka. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Taa, ktoś tu napisal ze bohy na dwudziestym lvl-u kupil, pewnie grał na Antice czy jakimś takim serwerze, ja gram na Harmonii gdzie bohy chodzą po 120k a nawet i drozej... Więc dla mnie na dwudziestym lvl-u to odpada :/...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Ja mialem bohy na 35 ale je sprzedalem nie potrzebne mi bo gram knightem...
Wieksza szansa uciec przed PK? A jak Pk jednak Cie dogoni ,zabije,stracisz Bohy i Co? Nie oplaca Sie chyba |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Bohy kupiłem na 40lvlu na świecie non pvp i bardzo mi się podobała frajda doganiania kolegów
![]() ![]() ![]() Qrde znowu zagmatwany post;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() niby lepiej mu kupic runki albo eq ale npja tez mam palka na 21 lvlu i mam crown armor 2x crusader helmet k set, 50k + desert quest i chyba lepszego eq nie potrzebuje bo po co mi np golden armor --.-- ja chce sobie kupic BoH jak bede meic tylko kase mysle ze na 29lvlu ale sobie je odloze i bede uzywac potem... hmmm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2004
|
![]() Mam palka na 22lv. Kolega powiedział mi, że mogę sobie wybrać prezent na urodziny: bohy lub crown seta
![]() ![]() ![]() Dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() @up
wybierz boh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Ludzie roznica w predkosci po zalorzeniu BOH zalerzy od lvl gdyz bohy przespieszaja o kilka procent ogulnej predkosci kiedys slyszalem ze 7% kiedys ze 15% tego wam nei powiem gdyz nie chce was sklamac ale iwem ze bohy miale mod 27 lvl i malo dawaly a teraz na 83 po zdjeciu jestem jak zolwik ;p
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() racja babciu
![]() ![]() cos do tematu boszki dopry item kupowac nie gadac;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: ŁDZ
![]() |
![]() bohy to zabawka bo ja mam 26 lvl palkiem niemam bohów jak cos to mana fluid i utani hur i jest git
|
![]() |
![]() |