|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Oto mój nowy Fake.Opowiada o...a zresztą sami zobaczcie
![]() I ostrzegam,że czytajcie od prawej do lewej,tak jak jest w Mandze. Części: Prolog-1 post Część pierwsza-28 post Część druga-36 post Country of Dragons Imperium jest rozrywane na strzępy przez swych wrogów.Od zachodu wiele plemion ogromnych i potężnie zbudowanych Orków,a na wschodzie Mroczne Krasnoludy budzą grozę wśród przymierzonych.Także w środku Imperium zaczynają wybuchać Rebelie wiosek niezadowolonych z rządów Eorthasa IV. Jednak zło zgotowało i tak już osłabionemu Imperium większe niebezpieczeństwo.... Prolog 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 24-12-2007 o 06:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hihihihi widze że ogląda się LOTRa na TVN
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie, narazie nie oceniam
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Coz, spodziewalewm sie czegos lepszego ale i tak to jest wysoko ponad poziomem dzisiejszych fake'ow. Prologu nie oceniam.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Imperium? Hihi. Lukaj na mój fake (choć zmieniłem nazwę). Czytając dalej - Imperium czy Królestwo? Dalej: można dostać oczopląsu. Tła się zlewają, litery i słowa też, interpunkcja do bani. Mimo wszystko, daj więcej, ale się popraw.
I co to przy tej baszcie, deszcz? Chuj**e. A, "od prawej do lewej"? Czytałem normalnie, nic mi nie umknęło, ironia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm,Imperium-poprawiam. W reszcie spróbuję się poprawić ![]() Przy baszcie to jest góra z lodu,przypatrz się uważniej ![]() Nic by ci nie umknęło,tylko taka jest kolejność czytania tekstu,przy obszerniejszych rozmowach ta informacja może się okazać ważna ![]() @Down: Poprawione,takie głupie przyzwyczajenie,że wyrazy które obco brzmią piszę z Apostrofem ![]() Nie będę dalej takich błędów popełniać-przynajmniej spróbuję. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 26-10-2007 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() A, chyba Eorthasa zamiast Eorthas'a. Chyba, że on się tak nazywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wszystko w swoim czasie,wyobraź sobie co byłby za bałagan gdyby wszyscy dołączyli w pierwszej części. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 26-10-2007 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() A jak dla mnie jak na razie jest fajny ten fake, czekam na wiecej! Tylko szkoda ze nie zdarzylem z rekrutacja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() 8 scen?
Wiesz co, co jak co, ale od ciebie spodziewałem się czegoś więcej. Sama nazwa tezjest jakaś dziś dziwna, mogłeś to lepiej obmyśleć. No puki co słabizna, ale jest jakaś nić nadziei.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Planowana ilość: około 20 scen. A co do nazwy,to masz racje.Nie jest jakaś spektakularna,ale ma ścisłe powiązanie do fabuły.(no chyba,że ktoś nie wie co to znaczy,wtedy raczej nie wie o co chodzi.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() trochę krytyki musi byc ;]
jak narazie ciekawe ale jeszcze nie przpypadł mi do gustu....
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, lecz prologu nie oceniam
![]() nie było krótszej nazwy dla tego straznika baszty? ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet nawet... Nie jest to jakieś tam mega-super-hiper wyczepiste, ale czego się spodziewać po prologu. Liczę na to, że następna część będzie ciekawsza i dłuższa (chociaż to już zapowiedziałeś, więc raczej mogę być spokojny
![]() Pewnie zaraz z tego się zrobi jakiś superfake etc. i jak to często przy tych "pr0" bywa, będziemy czekali kilka dni (tygodni? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Nawet fajne, ale ja bym wolał gdyby te historia co opowiadał on je tym dzieciom to było w "fejku".
Narazie nie oceniam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bardzo ładne, chociaż większość ma racje niema się czym ekscytować gdyż nie jest to nic nadzwyczajnego, ale podoba mi się. Nazwa nie taka zła CoD ;p.
@GG Podaj swoje GG... na pw. @Out To jak jak potrzebujesz szybko to pisz. Staram się z tym outem ale trochę mam przy nim roboty ;p.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Tytuł jakoś mi nie pasuje... Już bardziej Country of the Dragons, ale i tak lepiej byłoby Dragons' Kingdom lub coś w tym stylu.
A LotR rox, LotR rox, nawet SW wymiękają. Mam nadzieję, że będzie dobre fabularnie. Tekst ogólnie na niskim poziomie. Nachodzą na siebie, długie imiona, zdania rozpoczywane małymi literami itp. itd.. Cytuj:
@down O rLLLLY??1?? xD n30 Btw. mój król xD!
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 27-10-2007 o 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @up
Co z tego, że twój król, skoro i tak sie niczym nie wyróżnia? Praca na 3 minuty max. @topic prologu nie oceniam, ale nie podoba mi sie ze względu na pisownię i fabułę.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... ladnie. Mi sie podoba. To i tak prolog wiec za durzo nic nie wiadomo ale pod wzgledami graficznymi bardzo mi sie podoba.
![]() Czekam na next part i na mnie w fakeu. ![]() |
![]() |
![]() |