|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() taka minigierka, musisz jak najszybciej zebrac wszystkie itemy.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie uzywam rzadnych z tych rzeczy tak nagle mi sie zrobile ale jak wlaczylem tibie ponownie juz tego nie bylo
![]() Wiec jaka byla przyczyna tego? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Twój komputer martwi sie o twój mózg i każe ci wyłączyć tibie.
a tak na serio to przestań grać w te gówno.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 1. Wykasuj i wgraj od nowa klienta Tibi ( skopiuj wczesniej odkryte przez Ciebie mapy )
2. NIE WGRYWAJ przezroczystych drzewek, wykrywaczy rybek itp. modyfikatorów Tibi ( tych, gdzie musisz zaakceptować " Tak, zmień na wszystkie " ) 3. Nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że to jest OTSik |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() To po co piszesz posty na forum tego gówna?? <lol>
Jest to normalna tibia. Zjęcie zrobione w Gildhall (RiverSpring) kolo POHa Ostatnio edytowany przez matiman014 - 26-01-2008 o 13:01. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Barwice - the best "city"
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A może po prostu zfejkowałeś ten screen. W końcu nie bez powodu znalazł się w tym dziale?
@down A więc dlaczego ten temat jest w dziale Fake? @drevny To guildhouse na północ od Plains of Havoc, a nie jego własny, osobisty domek.
..:BUM:.. ![]() "... i tak powstał Chocapic!" Ostatnio edytowany przez Chocapic - 27-01-2008 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Samolub...
My tez chcemy pograc w "1... 2... 3... Zbieraj item!", myslisz ze tylko ty jestes taki pro? ![]() A Mysza cwaniak sobie literki zbierał... Coś dla dyslektyków? xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważ, że są tacy użytkownicy, którzy w ogóle nie korzystają z for związanych z tą grą...jednym z takich for jest dział fake w którym jest ten temat.
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() hmm.... tez mialem to z literkami jak karte wymienilem na nowa i to chyba jest blad nowych sterownikow do ati rododendronow i tyle teraz mam starsze sterowniki i dziala z starym g force o bledzie ani widu ani slychu
ps.ladny masz domek spory jak na taki badziewiasty outfit Ostatnio edytowany przez drevny - 27-01-2008 o 00:18. |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() To easter egg, jak w Hitmanie. Najpierw pozabijaj swoje klony, a potem możesz zebrać nagrody.
IMO zrób reinstall Tibii. Zawsze możesz skopiować mapy. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobilem reinstal Tibi i jest OK. Dzieki za pomoc.
P.S. To nie byl fake tylko glupi error. Umiescilem w tym dziale to jest to zdjecie troche inne od normalnych ![]() Mozna zamknac. P.S.2 To ma byc obraza czy co? GH wykupil leader a ja jestem czlonkiem i nie musze miec pacc zeby miec niebadziewiastu outfit ![]() Ostatnio edytowany przez matiman014 - 27-01-2008 o 15:00. |
![]() |