|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Witam!! Prosilbym o nie pisanie glupich postow typu.
- Czy to jest temat aby sie pochwalic swoim m lvlem ?? ODP otoz nie mam problem i niewiem co zrobic. Ok przejdzmy do rzeczy. Mam 24 lvl i 56% do 29 m lvl i moje pytanie brzmi. Czy jeszcze potrenic m lvl czy isc expic ??. MAm ten dylemat poniewaz niechce zanizyc m lvla w stosunku do lvl-a. Z góry thx za odpowiedzi. Prosze o wyrozumialosc HAPPY NEW YEAR>!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Moim zdaniem..dobij śmiało 30 magic level i idź expić, wiem gdyź sam popełniłem błąd expiąc na niskim levlu a nie treniąc magic ;/ Have Fun
![]()
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() More plx plx ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Treń mlvl bo jak nie to będzie tragedia!!!
Będziesz miał duży lvl a mały mlvl! Wtedy to jest naprawdę kiepsko. Dużo problemów z tego wynika. Rozumiem, że kiedyś można było mieć problem tego typu: Czy podszkolić jeszcze mlvl zanim zaczne expić runami? Ale teraz i tak jedziesz na różdżkach albo visie(i wszelkich jego odmianach).
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: hity z visa też zależą od mlvl. Poza tym runy wracają do łask.A jeszcze po letnim upie ma duży wpływ na hity. Mlvl niby głupota trenować, ale fajnie mieć w miarę wysoki. Ja ci radzę dopóki się da nie dać wyprzedzić levelowi mlevela (gdzieś tak do 45 lvl), zostanie ci potem dużo run na hunty czy sprzedaż.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Jeśli masz konto FACC to nie trenuj
![]() ![]() ![]() PozDro
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radzę trenować, żeby mieć później oczywiście komfort. Ja tak odpuściłem m lev mając 60 lev i 58 m lev. Później doszedł tydzień podwójnego doświadczenia i już wogóle mi się rozminął lev z magicznym.
Jeśli nie masz dużej wytrwałości w robieniu runek to radziłbym dojść chociaż do sytuacji: 35-45 lev, 50 m lev. Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 30-12-2007 o 03:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: bp jeśli wcześniej podtrenujesz mlvl potem jest większa szansa, że ci się zwróci exp z manasami (jeśli używasz visa ofcors) albo runami. Jeśli komuś się bardzo nie chce to jasne, że nie musi trenować, ale hity na niskim mlvl są raczej mierne. Poza tym do ok 45-50 mlvl szybko wpada.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Wszscy Up
Trolle -,- @Topic A poradników to nie ma ?? Huauhauhauhua piszesz, że masz 29mlevel a pod avatarem napisałeś, że 32 ^^
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lechsto... NAUCZ SIE CZYTAC TAM PISZE 39 M LVL A NIE 32 >.<"
To Byl Moj Inny Char I Wlasnie Gre Nim Zaprzestalem Poniewaz Mialem Do Dupy M-lvl.. Tnx Wszystkim Za Odp.^^ Ostatnio edytowany przez Kirsten - 30-12-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |