Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-01-2008, 12:05   #1
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny Nova

Ostatnio dzieje sie tam conieco a ja nie wiem zabardzo o co biega ;p
Więc tak... wydawalo sie ze ostatnia wojna sie skonczyla, a tu widze jakies "powstanie" przez ostatnie dni, co sie stalo ? Ludzie wypisuja na forum ze to koniec ragnarok, zeby ludzie przylaczali sie do wojny bo to ostatnia szansa zeby wywalic ragnarok. O co w tym chodzi ? Rozlam w Rag jakis ?

I druga sprawa, co jest z undead slayerem ? przegral przezciez wojne, to raz... a dwa, nie ma pacca i expi... xD 223 knightem bez pacca i z huntem sie nie boi expic ? Jakby padl to z 8 leveli w pupe jak nic... ;p

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2008, 03:44   #2
Wigget
Użytkownik Forum

Wigget's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Usunięty
Świat: Furora
Domyślny

Tam wojna trwa od 4 lat, i szwedzi mimo że zostawali wyjebani z serveru ze 100 razy, to nadal wracają i walcza...cały urok novej, i wyższości Szwedów w tej grze nad Polakami.

Co do rozłamu, tak był takowy, i jak narazie Rag~ zostało wyleczone przez exMembers własnej gildii, którym zresztą sami wypowiedzieli wojne, czego efektem byl wynik 58-8 w ob, dla połączonych sił szwedów i exRagów

Undead Slayer ma tylu znajomych po obu stronach, że bez problemów może grać niezależnie od sytuacji panującej na serverze, a ta narazie jest pod dyktando jego byłej gildii.

30 Aug 2006 +1,004,634 14 122

Cześć suko.
Wigget jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2008, 22:31   #3
Gadziu
Użytkownik Forum

Gadziu's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej

Domyślny

To nie jest wojna nardoow, i zadna nacja nie 'wlada' serwerem. I nie da sie nikogo z niego 'wyjebac'
Wynik ostatniej biwy to ~32-8, a nie 58, to liczba z dupy wzieta.
Undead moze i ma znajomosci, ale napewno nie takie zeby pozwolily mu robic to o czym mowisz. Niewiadomo nawet kto nim gra w tej chwili (przynajmniej mi). No i on placil zeby moc grac.

Aktualnie sytuacja prezentuje sie niezle - NBG expi i staje na nogi, Ragnarok jedynie sneakuje i boi sie wyjsc na open battle. Mam nadzieje ze tak juz zostanie.
stary 23-01-2008, 05:43   #4
Power Ranger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

Ragnarok chyba sie nie spodziewal ze az tyle typa dolaczy do NBG, no ale tyle expili kiedy LMS siedzialo w pzecie to sneaki dla odmiany przez jakis czas moga porobic xD a Blinx i Exequter powinni dac chary komus zeby za nich walczyli, bo przydala by sie taka sila sd Ragnarokowi, bo Blinx trzeba przyznac pvp najlepszego nie ma xD a Exe~ to w sumie nie za bardzo wiadomo bo prawie wcale nie walczy, moze sie boi a moze nie jest w stanie, kto wie.

@Wigget: Co ty w ogole pier~ czlowieku lol?
stary 23-01-2008, 21:52   #5
Wigget
Użytkownik Forum

Wigget's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Usunięty
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu Pokaż post
To nie jest wojna nardoow, i zadna nacja nie 'wlada' serwerem. I nie da sie nikogo z niego 'wyjebac'
Wynik ostatniej biwy to ~32-8, a nie 58, to liczba z dupy wzieta.
Undead moze i ma znajomosci, ale napewno nie takie zeby pozwolily mu robic to o czym mowisz. Niewiadomo nawet kto nim gra w tej chwili (przynajmniej mi). No i on placil zeby moc grac.

Aktualnie sytuacja prezentuje sie niezle - NBG expi i staje na nogi, Ragnarok jedynie sneakuje i boi sie wyjsc na open battle. Mam nadzieje ze tak juz zostanie.
Nah, to był wynik podany przy linku... nie policzone wszystkie fragi...na forum ktoś podał dokładny wynik i było tego pod 60

30 Aug 2006 +1,004,634 14 122

Cześć suko.
Wigget jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2008, 22:09   #6
Gadziu
Użytkownik Forum

Gadziu's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej

Domyślny

Nie bylo 60 fragow po zadnej ze stron. I nikt nie pisal takich rzeczy, najwyzej Gok zartowal.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania