|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam.
Chce zrobić tzw. kazoo hunt czyli hunt na wszystkich kopalniach na poziomach -1,-2,-3 , Kilka krotny hunt becholdera obok wejścia do kazz , no i najlepsze stoczyć walkę z Dragonem ![]() Na ten hunt wydam całe swoje oszczędności i tak z huntu się zwróci napewno.Moja propozycja zabrania rzeczy to: Bag mana potionów Bag health potionów 400 arrows(200 zrobione,200 kupione) 10 Spearów Bronze amulet(na becholdera wypadł jak trolle hunciłem ![]() Mój aktualny skill dystansu to 43 Teraz pytanie co jeszcze trzeba wziąść bo z kasą ok i tak mi się zwróci i czy ten dyst starczy ? Moje eq: Legion helmet,Scale armor,Studded legs,Buty zwykłe Oczywiście ten hunt nagram i zamieszczę na tibia.pl ![]() Pozdrawiam i dzięki za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() No tak, pewno bedzie bardzo ciekawy film ^^
wez wiecej manasow i kilka spirow ^^ wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Chłopcze błagam cię ^^ Ty myślisz że 14 Paladyn da rade zabić beholdera? A z tym dragiem to sie uśmiałem
![]() Po pierwsze... Znacznie bardziej te twoje "oszczędności wydaj na coś lepszego, a na razie poexp na fibuli czy zwykłych dwarfach. Aby wybrać sie na taki hunt potrzeba chociaż 20 lvla (vitka), skille 60 dista (żeby ubić draga) i trochę doświadczenia,czego tobie chyba brak. Więc radzę ci poczekać i pomalutku, powolutku wyćwiczyć swoją postac i nie ośmieszyć się na forum &.& Pozdro, Flamon |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Widać, że jesteś newbie (nie mylić z noobem), to dobrze że się pytasz. Beholdera zabijesz. Na dragona nie idź ma ciebie na combo. Z trolli nie leci i nigdy nie leciał bronze amulet z nich leci [ITEM]Silver amulet[/ITEM]. [ITEM]Bronze amulet[/ITEM] leci z minotaura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
combo?? To nie te czasy. Dzisiaj tibia jest tak zwalona, że nawet nie ma czegoś takiego jak combo -,- Myślę, że jakbyś wbił 50dysta i wziął 10 royal spearów(na draga) i więcej life fluidów to dasz spokojnie sobie rade, tylko musisz stać daleko od draga i nie dać się walnąć z fali ![]() Poczytaj sobie trochę: http://tibia.pl/monster/Dragon @Edit aaaaaaaaaaa tylko nie nagrywaj!!! Nikogo nie obchodzi twój dragon hunt !!!!!! Wszyscy się wyśmieją ^^ ps. Kup sobie p-seta
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 27-12-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Chciałeś żyć w klimacie RPG ale źle dobrałeś grę.
-Palladynem nie polecam grać, polecałbym paladyna. -400 arrowsów to 'ciut' za mało. -Na guardach po bagu potionów nie zostanie śladu. -Beho może przeżyjesz ale niepolecalne. -Drag odpada. -W tibii polecalne są speary (na full) -Skilki są fatalne, może nie lubisz skilować oraz na ten lvl może są odpowiednie ale na te potworki napewno nie. -Oszczędności zachowaj w banku i idź expić na coś mniej niebezpiecznego. -Za oszczędności możesz wymienić eq. -Z takiego hunto zwróci Ci sie tylko postać do świątyni (za free :x) -Filmu nie zamieszczaj, niewarto. pozdrowienia /Atom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() A jednak becholdera ubiłem:
![]() I wyleciał z niego Morning Star ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() up@
Uniłem 2 guardy rzy tym skarbcu i zdobyłem stell helmet ![]() ![]() Narazie robie rundki bewcholder>guard>becholder>guard itd. Int tak tego smoka w kazz chce pokonać a może smok w AT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() Zwycierzyles kolego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liczy się wkońcu zabawa.
![]() Radziłbym bp life fluidów, bo na dragu to ostro jest. xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() up@
Ja w tibi widze wyłącznie zabawę ;D A oto mój loot z 20 minut na soldach i guardach - 2 iron ores - 12 piercing bolts - bolty(akurat miałęm farta bo brałem kusze i bolty leżały poprostu sorkowie też byli) - 3 Dwarveny - 5 Chain armorów ale nie brałem bo parela niemiałem xd - 14 level ;D i 44 dyst ;D Ostatnio edytowany przez Morkox - 28-12-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie
![]() w kopalniach wyrobisz ale na guardach długo nie posiedzisz. beho przejdzie. drag, może się udać przy odrobinie szczęścia i zdecydowanym palcu na hotkeyu ... oczywiście bag mp/hp nie wystarczy.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Avax Iseroth
Profesja: Knight
Gildia: gdzies se poszla :/
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Otóż mój kolego, uważam, że jesteś jebnięty i nie umiesz czytać. Gdzie kurwa w nazwie KAZORDOON jest część "kazoo". Jak cie mama nauczyła tak pisać to cie kurwa źle nauczyła ! Twoje luty są jakże zajebiste, aż chce mi się grać zachciewa(wiesz chce ci dorównać). Za filmik z twojego hunta na pewno dostaniesz Oskara(tak pisanego przez K) i złotego globa chociaż jak twoi koledzy zaczną dawać takie filmy to kufa nie masz kufa szans kufa.
Generalnie widze kufa ze ssiesh po cauosci no i kufa generalnie lubisz to suko kufa. A jak nie umiesh angielskiego i nie wiesz o co chodzi w Tipii, to wylacz to sharlatańskom gre i ić połucz sie kopać buraki i kisić kapuche moze ci sie w irlandii przyda XD Cya Pozdrawiam Ukash. P.S Lubisz być ostro wyjebany w czoko? -------------------------------------- Jak widać mój post ma charakter ostro ironiczny i ma na celu tępienie nóbstwa i pojebstwa.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() up@
PL? jakoś nikt tak na mnie nie zareagował więc najlepiej nic nie mów.I co z tego że się pomyliłem co ! Więc się najlepiej nie wypowiadaj i siedź cicho a nie wyskakuj z takim tekstem nie dość że błędy ortograficzne to jeszcze wulgarny jak nic.Poprostu zal.pl I ODRÓŻNIAJ NOOBA OD NEWBIE ^^ Coś offtop zaczyna sie robić,muszę założyć temat który będzie o moim pallu i tam będzie o nim wszystko i na pewno nie będzie takich jak ty^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Doskonała postawa, cieszę się, że potrafisz grać w tibię dla zabawy. W tych czasach to rzadkość.
@do pana 2up Usiądź, uspokuj się, zaparz sobie ziółka i odpocznij... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Moje szczere gratulacje, widze, że grasz podobnie do mnie, jakiś tam exp raz na jakis czas, ale w gruncie rzeczy, za zarobione pieniadze warto isc zrobic cos nieoplacalnego, ale dajacego ciut wiecej frajdy niz glupie expienie/skillowanie
![]() moje osobiste rekordy to dragon na 13lvlu staaaarym palkiem z boltów i 50 dista, chyba sie Heektor zwał albo Hekktor, nie wiem, nie mam już tego konta, i dragon zabity face to face palkiem ze spearow, jak sie jeszcze nie łamały i nie wracały do ręki na 22 lvlu ![]() z wiekszych, to 2 dragi na klate 23 palkiem podczas gdy kilka kratek w dol moi kumple bili DL'a ktory grodził mi droge ucieczki (tak, komnata DL'a a AT ![]() ![]() ![]() dobra, dość tego chwalenia się, komus zaspamowalem temat moimi nudnymi osiagnieciami ![]() @koles od wytępiania nóbstwa i pojebstwa, zacznij od wytępienia siebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Pisze się 'uspokój' i nie zaparz ziółka tylko zapal ziółko ;P
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() @Vick Sind
Do ciasnej p****... Chłopak ma ambicje , chce pokazać ludziom jaki to Drag nie jest straszny, nawet na ten lvl. Lubi może adrenalinę , lubi się dobrze bawić. Nie czepiaj sie jego ortografii , Kazo czy Kazoo a nawet Kazzo , jaka to różnica? Tylko piśmiennicza , znaczeniowo taka sama... Ale nie ! Wg. ciebie jak ktoś powie "Buy MPA" to jest mega hiper ekstra SSJ n00b. O właśnie cyt. Cytuj:
Po prostu temu Panu należy się jakiś punkcik karny za przekleństwa, trochę lekcji j. polskiego i 10x Zdrowaś Mario za pokutę. Bóg zapłać bo zalegasz. Ostatnio edytowany przez Tomaszewski - 29-12-2007 o 12:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Nagraj film ofc z draga jak Ci sie uda to chetnie obejrze ;> JAk nie to tez chetmnie zobacze xD