--> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Witam.
Na poczatku chce powiedziec ze jest to temat tylko w celu informacyjnym . Nie namawiam nikogo do tego sposobu wykorzystywania p2p. Przeszukałem forum i nie znalazlem tematu o podobnej tematyce. No ale zacznijmy o co tutaj w ogóle chodzi. Zapewne wielu z was korzysta z p2p czyli pobiera, ale równiez udostepnia innym użytkownikom swoje pliki i w tym własnie tkwi problem. Otóz tak wystarczy wpisac sobie w p2p słowo nam wszystkim znane mianowicie "tibia" i wyszukuje sie wiele plików .txt i nadodatek podpisane "PASSY TIBIA" badz podobne, które mozna bez problemu pobrac, otworzyc i mamy passy. Oczywiscie nie zawsze sa to prawdziwe dane do konta ale zdarzaja sie sam to przetestowalem (oczywiscie nie wyrzadzajac zadnych szkód) I ogólnie mój apel polega na tym zeby pilnowac gdzie mamy zapisane passy. Wiec tak uzytkownicy p2p, Zawsze patrzcie czy nie udostepniacie czasem pliku z swoimi danymi do konta. Najlepiej w ogóle nie podpisujcie plików "passy" tylko np. jakas bezsensowna kombinacja liter byle by tylko nie bylo tam słowa "tibia" albo co kolwiek zwiazane z tibią. Zrobilem ten temat tylko zeby chronic wasze konta, zapewne teraz wielu "pro hackerów" wpisuje na p2p "tibia" i poszukują passów bo moze ich to zmotywowało ale mam nadzieje ze nie ! Najlepiej passy miec zapisane na telefonie/kartce a juz najlepiej w pamięci ! Mysle ze niektórzy ludzie to poprostu sprawdza czy nie udostepniaja tego, inni moga to olać. Mam nadzieje ze chociarz troche pomogłem niektórym ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() Cytuj:
Sam kiedyś tak próbowałem szukać passów, ale poza paroma rook charami nic się nie trafiło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Wohyń
|
![]() Zgadzam sie w 100% z autorem tego tematu. Programy p2p maja duzo przeciekow ...przez ,ktore bardzo latwo mozna stracic swoje konto.