|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
Mam kilka filmów:
1. Jest to 11lvl solo z dragiem. Zobaczcie jak to się kończy. 2. Jest to koleś Rookki z 68lvlem który pkuje przed depo pod kazordoon. 3. Jest to koleś Canis Mac'Mannus z 58lvlem który idzie na draga . Proponuje go obejżeć odrazu po tym pierwszym.4. Jest to coś takiego że dwóch kolesi jest na duel i się biją. 5. Jest to film w którym koleś (51lvl) zabija drugiego. Ten 51lvl jest winny drugiemu k-axe i drugi przychodzi z "ochroniarzem" (8lvl), który niemuie wejść po drabinie i też ginie. Film jest warty śmiechu.Zaprzaszam do ściągania. Link: wejddzie na www.miks.14.pl i dalej gry/tibia/filmy i dalej to ściągajcie. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Venore
|
Nastepnym razem daj adres do normalnej sciezki pliku bo to sie powoli robi meczace
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ej.. koles.. gdzie ty tam masz jakies filmiki?? bo oglądam juz z 5 min i nie widze.
Daj ze jakis kąkretny link gdzie to jest albo nie wiem:/. wez sie opanój ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
Buahahhahaaaa ten pokaz na 11 lvlu to po prostu big lol ... Powiedz szczeże mylałe, że masz jakie szanse
???A ten 56lvl palek to sobie ladnie poradział ale miał niefart dragusiów niebyło... Trza wejść na jego stronę>>>gry>>>tibia>>>filmy>>>i tam kilka jest.... ------------------------------ Od poniedziałku mam PACCA!!!! Ostatnio edytowany przez PitBull - 07-11-2004 o 15:41. Powód: Mała podpowiedz kolegom... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe, tan 11lvl solo to zrobiłem tylko dla filmu
, ale jakby nielagi to moze by coś wyszło. Mam zamiar to powturzyć ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
|
nic nie znalazlem
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
Łatwiejszy link:http://www.wszystko.piwko.pl/filmy.html
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Świetny był ten film drag solo na 11 lvl 2 hity draga i typ dednął. 2 hity draga. Ten kto to nakrecił jest genialny na 11 lvl na drga ll_ (()) ll_
![]() |
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
|
HIHO!
Wszedlem zobaczylem tylko SUPER EROTYKA nie dzieki ja takich zeczy nie mam czasu ogladac LóL ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Piła
|
HIHO!
Cytuj:
S********j z takim czyms koles sie podnieca jak przychodzi jakis synek z obronca i pada albo kto widzial zeby 11lvl na draga koniec swiata ludzie do h**a pana z takimi fimami :[
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
Małaaa pomyłkaaaa
Ostatnio edytowany przez PitBull - 07-11-2004 o 22:47. Powód: Mała pomyłka |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
, ale potrzebne mi sa uhy i belty. Mam 1 bp uh i 250 beltów więc bedzie następny film. Jeżeli ktoś gra na Julerze i może coś podarować to prosze do kazo. Będę bardzo wdzięczny. |
|
|
|
|