|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam zamiar kupić pacc'a na 60 knighta, dlatego mam pytanie gdzie expic na pacc i facc? Skile 70/65 (słabe, ale nie komentujcie ich) eq:knight set (słaby ale moge kupic lepszy), Mystic Blade i Medusa shield lub giant sword, bohy, crusader helmet, platinum amulet. Opłaca się zaczarować broń? Gdzie opłaca sie expic do przyjścia pacca? Z góry thx za odpowiedź. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Celt Warrior
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 47
Skille: 78/64
Poziom mag.: 13
|
![]() 1.Do przyjścia pacca to radziłbym trochę poskillowac a nie expic
![]() 2.Opłacalność zaczarowania broni zależy na jakich potworkach expisz (możesz spróbować raz jeżeli nie będzie waste to czemu nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 2
![]() |
![]() Cytuj:
Ja radze ci wyskilować do 70+ shielda skoro nie lubisz skilować to nie musisz wbijać 80 shielda sam mam 78 shielda na 80 lvl-u więc nie moge za dużo sie wypowiadać. Ale z 70+ shielda na stone tomb za tp -1 będziesz wychodził na plus i niezły exp tam jest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() No wiec tak. Co do skilli to do przyjscia Pacc radzilbym popracowac bo jak na taki (w sumie hlvl) mogly by byc lepsze. Po 2 to do przyjscia pacc to moze dragi z G swordem. W sumie masz duzo zycia to nawet nawet by ci sie to oplacalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers