|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Witam wszystkich serdecznie, moja poprzednia przygoda z Tibia dobiegla konca 5 lat temu =D
Wczoraj postanowilem znow wejsc w ten niezwykly swiat i zaczac swoja przygode od nowa, niestety ludzie w moim wieku maja juz problemy z pamieciom, tak wiek potrzebowalbym paru rad zwiazanych z knigtem. Zrobilem sobie rycka(facc)Mam nim 19 lvl oraz skille 40/38(lmao;D) Chcialem zapytac jakie to byly miejscowki do expa na poszczegulnych lvlach oraz skillach(Ten poradnik expienie, co jak i gdzie strasznie zamotany jest)wiec pisze to tutaj. Ekwipunek jaki dostalem to p set, k axe, dwarf szild ;d Glownie w pamieci siedzi mi miasto minoskow minot~costam Od jakiego lvla/skilli/eq mozna by juz tam spokojnie zbierac doswiadczenie?Biorac pod uwage to, ze teraz moze kupowac te health potki =) Z gory dziekuje za pomoc, jak i bluzgi ;P cu in Tibia |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Istnieje opcja "szukaj"
Ale jeśli już to na takim lvl i skillach polecam dwarvy soldiery(ale nigdy guardy!). Ostatecznie MOGŁBYŚ SPRÓBOWAĆ iść na cyklopy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Owszem, istnieje. Znalazlem wczesniej co nieco, ale nic odpowiedniego dla siebie. Wole polegac na kims kto juz wczesniej przechodzil przez to co ja, niz popatrzec na czyjs poradnik w ktorym pisze
16-30 larvy i krotki opis, nie bioracy pod uwage eq/skilli =D Glownie zalezy mi na rycku pod minoski(eq blvl skille) a tego juz nie znalazlem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
W jakim wieku jestes? Takie błędy... dzieci ~10 lat mają problem z pamiecia?
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie, mam 38 lat ;>
A co do pisowni, to kazdemu sie zdarza byka walnac ;P widzialem tu juz gorszych dysortografow |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Na zwykłe minosy to starczy ci twoje eq i doskilluj do 50/50 żeby w miarę lajtowo ekspić. Zamiast K-axe bij na razie z dwarven, bo wprowadzili wymagania lvlowe do broni. Co do innych minosów to powiem ci tak z k-setem, crus helmet, guardianką i criomson swordem, skille 60/60 oberwę czasem od m.guarda za 60. Więc na razie chyba powinnieneś skupić się na skillowaniu na rotach, dwarvach albo zwykłych minosach.
Exp - na razie roty na fibuli, jak wbijesz trochę lepsze skille to mino tower koło kazordoon, albo dwarfy i soldki. Możesz pochodzić trochę na gobliny na femor hill i pozbierać small stone (1,5-2,5k za 100, zależy od serwera). Cycki póki co odpadają. Potem to jakieś elf-fortece i tak dalej, ale jeszcze do tego nie doszedłem to się nie wypowiem ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Dziekuje za odpowiedz=) Narazie skupie sie na wbiciu 25lvla zeby nie pasc ofiara pk. Na serwie na ktorym gram co chwile begaja jakies pk teamy, ale daje rade ;_) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() jaki świat jeśli mozna spytac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Aldora=) -)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
@Down Oj wierz mi nie takie rzeczy się widzi <<wujas>> Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 05-02-2008 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Tak nie pisze 38 latek.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kopciu the Demonhunter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Team
Świat: Menera
Poziom: 100
Skille: 87/69
Poziom mag.: 20
|
![]() i nie pisze tyle emotikonów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() poprostu trójka się mu wcisneła w nieodpowiednie miejsce ;d
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Cytuj:
Ktorego ty knighta miales? 3lvl na rooku w zamiarach ze zrobieniem go?
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() może MAJOM kłopoty z pamięcią ale chyba nie z ORTOGRAFIOM co ?
|
![]() |
![]() |