|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Mam pytanko
Otóż historia wyglada tak : Mam 18 lvl druid no i calkiem niezly sprzęt i tak dalej i gram na calmerze ale wiekszosc moich kumpli gra na securze a mi szkoda mojej postaci ponieważ dużo czasu jej poświęciłem na nabijanie lvl i mlvl wiec czy mogl bym napisać coś do Cip-ów żeby mój account przenieśli na secure??Prosze odpowiedzcie i jeżeli tak to napiszcie co mógłbym i w jakie miejsce (tzn. pod jaki adres to napisać) z góry dzięki za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Według mnie to jest niemożliwe. Gdyby tak można to każdy by chcial tak zrobić.
![]() Pay me or die! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() racja niemozliwe 100& ze sie nie uda.pomysl jakby to bylo gdyby np. ktos cos ukradl i na inny swiat.ktos by PK i na inny swiat???????????? pomysl a nie glupie tematy dajesz LOL
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Skoro idzie zmienic imie to dlaczego nie serv??
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Od kiedy to idzie zmienić imię?? A po drugie nie można przenieść postaci, bo różne światy to zupełnie różne, niezależne od siebie serwery. Nie jest możliwe takie przenoszenie postaci. W ogóle nie byłoby to dobre, żeby każdy mógł tak sobie przenosić postaci.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Imienia nie można zmieniac tak samo servera bo na różnych serverach ceny różnych rzeczy są różne i tak kupisze sobie fs na jaednym swiecie za 5 k a na innym sprzedasz za 20k
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Taaa, jasne. Mówisz, jakby ceny były tutaj jedynym powodem. Wydaje mi się, że w ogóle ciężko byłoby przerzucić te wszystkie dane z jednego serwera na drugi, chociaż... Nie wgłębiałem się w to aż tak.
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2003
|
![]() no w sumie wszyscy nademnom majom racje mozes napisac do cpi ale pzyjdzie ci odpowiedz po angielsku dluga w pizdu a i tak nic tam ie znajdziesz o zmianie serva
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() No to moze ktos mi pomoze streścić właśnie taką wiadomość do cip-ów i może ktoś by podał adres e-meil
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2003
![]() |
![]() Przeniesienie konta jest raczej niemozliwe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
http://tibia.4players.de/home/?subto...archive&id=113 |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Buuuuu
|
![]() Ja tam widze 1 opcje jak przeniesc postac na inny server
![]() Kontaktujesz sie z kim z CIP Team i wykladasz powazne argumenty na stol (~$10K powinno wystarczyc ![]() A tak pozatym to zostalo tu wystarczajaco duzo razy powiedziane ze sie tego nie da zrobic (temat zamkniety).