![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Założyłem ten temat dla tych wszystkich którzy skończyli z Tą grą i grali na tym serwie
![]() Opiszcie ile już nie gracie, jak wrażenia z rzeczywistego świata, i czy macie zamiar wrócić: Jestem Daniel i nie gram 3 miesiące i 3 tygodnie Odkąd nie gram w ten syf zauważyłem że się wysypiam, zacząłem grać w piłkę ( nie na kompie ![]() ![]() Czy zamierzam wrócić? NIE! Aha moja postać była 77ek ( którego podarowałem na urodziny mojemu dobremu ziomkowi) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
|
![]() A ja gram i nie obchodzi mnie czy grasz czy nie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja skonczylem z Tibia pare lat temu, lol. Teraz wchodze jak jest jakas zadyma albo co. A, że moje rl polega na komputerze to czesto wchodze na forum.
09:35 Malir Skus [7]: to jest muj noob har {...} 09:45 Warning! The murder of Malir Skus was not justified.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 11-02-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Jak w klubie AA ; d
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Musiałeś ? To jest nałóg. xD Więc dobrze trafiłeś, bo to temat dla Ciebie ! : ) To samo miałem napisać. xD Takie wyznania i w ogóle ... przypomina mi to spotkania byłych narkomanów, czy tam AA. ![]() Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) Ostatnio edytowany przez Ise~ - 11-02-2008 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Jestem Stefan, mam 12 lat i szukam koleżanek i kolegów
Nie kazdy gra po 10 godzin dziennie, mozna grac normalnie ^^
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic To o czym piszecie to nie granie a nak*rwianie od rana do wieczora. Kto powiedział, że nie można pogodzić tibii a np. imprez, dziewczyny itp. Jakoś mam 70 ek i przy codziennym wbiciu jednego lvl'a mam czas dla panny, kolegów, rodziny i nawet dla siebie (;>) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Czesc jestem Karol, jestem biernym graczem (tak jak palacz bierny), wdycham dym unoszący sie z przegrzałych komputerów. Mialem kiedys postac, Boroth Flam ale dałem ją tacie, tato... ohh to jest dopiero na*******acz... gra w ta tibie 24/h i nie moge sobie porozmawiac na forum z toba (do autora tematu). Mysle ze zostaniemy kolegami poniewaz nie gramy juz obydwoje ! CZUJE SIE WOLNY ! Polepszyly mi sie kontakty z moim chłopakiem i z kolegami... niestety mam mniej czasu na nauke bo mi tata kaze nim expic, ale w szkole nauczyciele mnie lubiajom ! Ale to nie jest tak jakbym sam grał
Pozdrawiam mojego tate :***** i Mame :*** @down nie robie sobie jaj !!!! wiesz jak jajko wyglada :O? a boroth to na powaznie moj tata ;O i mnie bije w domu jak nie chce mu expic
Felix 19:39:59 to co Felix 19:40:02 cicho Felix 19:40:16 spamuje juz prawie 3 lata znam sie // // Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 11-02-2008 o 16:18. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Drah Slim
Poziom: 114
Skille: 90+
|
![]() Robicie sobie jaja z powaznego tematu...
Sam juz nie gram z 2 miechy bez expa,wlaze zeby sobie pogadac z ludzmi tylko ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Siema mam na imie Bartek i nie gram już z 18 h bo mam remont i musze zaliczyc Niemiecki.Od tych 18h zdąrzyłem już dostac lufe z niemieckiego i jestem mega wkur***ny lalala.Od kąd nie gram w tibie świat mnie w*****a
oprócz niemieckiego mam jutro spr. z polaka i histy ![]() Pozdro
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Rava Luno
Profesja: Druid
Poziom: 33
Skille: ?
Poziom mag.: 40
|
![]() Cześć, jestem Bartek, po prostu lubię sobie czasem pograć w tibie, pogadać z kumplami na tibii oraz pobiegać po depo w ankh wokół północnego filaru na parterze w full citizenie, czy to nałóg? Co mi grozi?
A tak na poważnie, to jak ktoś ma problemy z dziewczynami, kolegami, szkołą oraz rodzicami i większość poszlak wskazuje na tę grę, powinien przystopować, bo tibia może, ale nie musi uzależniać.
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
![]() |
![]() Jak mam ochote grac to gram,jak nie to nie,niczego wbrew sobie nie robie,uzalezniony nie jestem chociaz zdarza mi sie przymaniaczyc troche,ferie sie skonczylo to rzadziej sie bede logowal ;P tibia nigdy mi nie przeszkadzala w zyciu realnym.Widac coniektorzy za bardzo poswiecali sie tibii skoro sa dumni ze swego rl po odejsciu~ trzeba miec zdrowe podejscie do gry,that's all
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Siema, jestem jozin z bazin i jestem głodny...
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Lokacja: Jurowce
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 36
|
![]() a co do mnie?!
ciesze sie z tego że gram w Tibie po 15h dziennie bo jak z domu wychodze to pije chodz bym miał to robić sam. i pozdrawiam wszystkie ekspedientki z Żabki a co do wczoraj to nie ja wchodziłem pierwszy a klamka była już wcześniej złamana. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() ja na twoim miejscu bym sie zastanowil czy oplaca sie ciagnac takie zycie czy nie lepiej pierdolnac sobie w leb.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ja gram jak mi sie chce od kond wbilem muj pierwszy 11 lvl gram po 2 godziny dziennie nie jestem uzalerzniony durzo czasu spendzam z kolegami
a gram 2 godziny bo o 24 jusz mam zmenczone oczy musze niestety chodzic i uczyc sie tego zje***ego angielskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mów tak bo jeszcze przypadkiem gdzieś mu Twoje zdanie utkwi w głowie i się stanie. Człowieku żyj bo warto żyć!!!
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: