|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam mam 67 lvl knighta z dobrym eq i znośnymi skillami. Chciałbym zapytać się czy dam radę solo dojść do skrzynki.
Ewentualnie kog ze sobą mógłbym zabrać- kogoś z profesją magiczną, czy może wystarczy knight na wysokim lvl(>100)? Do moderetorów: temat dotyczy rady potrzebnej do wykonania questu i w żaden sposób nie łamie regulaminu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Hm, a ja tylko stwierdzę fakt, że kolega na 62 lvlu, również kina zrobił sobie Of quest solo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nosze ze soba zawsze 5 bp strong healt potionow, mam jeszcze troche manasow, kilka bp UH, RoH albo life ring i sword ring. Myślę, że to powinno starczyć.
Dzięki za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiesz temat questów jest dość delikatny, więc wole się zabezpieczyć przed pewnymi ewentualnościami.
Większość moich znajomych ma level 130+ i jak grają to expią, a po za tym nie wszyscy mają ferie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Ja na twoim miejscu wziął jeszcze 1 z dobrym lub 2 z troche gorszymi levelami magów, tak dla pewności, waste wtedy też będzie mniejsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Wszystko zalezy od tego ile chcesz wydac na ten quest i czy potem chcesz sie pochwalic komus ze zrobiles sam ;p Jesli masz pacc, i mozliwosc walenia exori, wez moze ze 2 albo 1 palka czy knightow( co do Druidow i Sorcow im mowie NIE! choc tez czasem sie do czegos przydaja;p) i razem mozecie powoli dosc do skrzynki, a ich lvl moga byc zblizone do Twoich. Wtedy szybko pojdzie, a do tego nie wydasz zbyt wiele pieniedzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() ja bym wzial jakiegos 40lv+ druta, pacc do sio, zeby zredukowac waste do minimum, tak czy inaczej, zrobisz solo, ale z niemalym waste, nagrody zapewne nie pokryja lub pokryja z malym plusem koszty potionow
Ostatnio edytowany przez Kashtaniak - 19-02-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No już zrobiłem questa z pewnym palkiem, troche poszlo potionow i okazało się, że już miałem questa zrobionego, ale co tam zabawa była
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Przemyśl-,-
Stan: Zbanowany
Imię: Patrick Master Bowmen
Profesja: Paladin
Gildia: Prieure de Sion
Świat: Nerana
Poziom: 36+
Skille: 65/45
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To, że ktoś nie pamięta czy zrobił questa nie oznacza allegro.pl moja postać ma 5 lat i chyba mam prawo nie wszystko pamiętać.
|
![]() |
![]() |