|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam oto nastempna produkcja Loka i Baka.
http://www.rogepost.com/n/4844091663 Odpowiadalismy na diss: http://diss.na.vision.patrz.pl/ Tekst : LOKU (pozdro Koszalin) Wokal: Baku (pozdro Misiek) Bit & mastering : Bryza (POZDRO KOSZALIN) Oto nasza odpowiedz. Czas na odpowiedz jest nastempujacy 3 dni !! Jeśli zrobicie taki chłam jak tamto to nieliczcie na odpowiedz. Aha i zaproscie Petra i Łukasza. ![]() I nie mowcie teraz ze to nie nasz bit ani tekst. bo sie zblaznicie. Komu sie nie podoba niech nie komentuje. Vision 4ever.
[*]Oto ja,to do czego daze to ducha spokój Latwe to nie jest wiem.. dla Magika pokój[*] Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 12-02-2007 o 01:01. Powód: Mała usterka zapomnialem o jednej rzeczy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Panowie Porownac tamto nagranko do tego,to tamto to jest jakies nieporozumienie z waszej strony
![]() oczywiscie co do tego nagrania to wam wyszlo kozackie ![]() ![]() ![]() Daje 10/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Dudek098 - 12-02-2007 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Super Kawalek !!
je*** taifuna !! HAIL VISION !! Katrila Imargam All vision Pozdro co do tamtego diss'a duskow jesli cos macie go gdanska i do ludzi z tamtad to wpadnijcie przywitamy was milo. a jak macie cos do jednej osoby to na nia jedzcie a nie na cale miasto bo to wam na dobre nie wyjdzie. i tak skoro niby vision jest taki slabe to czemu co chwile ktos z duskow pada? bo duski to cioty. ps moge dostac za to warna nawet bana ale to i tak moich przekonan nie zmieni nazawsze VIsion Hail Vision. Ostatnio edytowany przez Sir Norbertus - 12-02-2007 o 00:14. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tamto poprostu mialo rozkrecic beef.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() oks, to nagranie przejmuje liderstwo wsrod dissow pomiedzy wami... jak na tę chwile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Kozackie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Świat: Arcania
|
![]() 5/10
Nawet ujdzie ale trochę nie wyraźnie. Przydałby Ci się lepszy mikrofon. Trochę tekst mało ambitny i nie napracowałeś się za bardzo. Z drugiej strony nie ma to jak robić dissy do Tibii -.- Podkład spoko, ale talentu nie masz ![]() Ale widzę, że przynajmniej robicie postępy. A to dla bardziej przezornych: AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Jak dla mnie to te wasze kawałki są żałosne, przez Tibie wam odbija... ;/
A słowa są trochę za cicho.
"Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora" ¬ Ostatnio edytowany przez Rezidew - 12-02-2007 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Kozak
![]() P0zdrawiam. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() od tego jest forum aby komentowac pozytywnie jak i negatywnie
a co do kawalka, choc nieprzepadam za hh to bardziej mi sie podobal 'diss na vision'
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Silver Seth
Gildia: ----
Świat: Mythera
Poziom: +
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() fajne ^^ mi sie zajeb**cie podoba
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() Może być.
<...>
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Tekst 0/10
Bit 7/10 Ocena koncowa 4/10
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
|
![]() ten bit troche zaglusza slowa ;s ale i tak to nagranie r0zp|erd@l@ poprzednie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Ciekawy kawalek, przyjemnie sie slucha. Slowa sa tylko troche za cicho/niewyraznie i troche trzeba sie wsluchiwac. Wyszlo wam naprawde dobrze.
PS. Wojna na danubi zostala wygrana. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1539779 ekhem... to tak odnosnie tego co mowil katrila. Pozdrawaim. Ostatnio edytowany przez montura - 12-02-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() No i to jest to
![]() Tylko trochę niewyraźnie ale chuj z tym ![]() Zobaczymy co oni nagraja ![]() Ja niejestem za nikim ale wy macie lepsze teksty |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam poprostu wzucilem nie ta wersje co trzeba poprawilem link w glownym tekscie i jest wyrazniejszy wokal.
Przepraszam za usterke.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ochocho
Słuchając tego poczułem się jak w nocnym klubie. Dajecie rade. Ciekawy podkład, czyste brzmienie i wartościowe przesłanie. Dlamnie bomba 10/10 Pozdro _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Masz fajny głos. Bit i tekst mi się jednak nie podobają.
Ale trzeba przyznać, że JEST kozackie ![]() |
![]() |
![]() |