|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Filmik Shadow Rex i Spike sword Qest to fake sam sie przyznał ale ja coś zauważyłem jedną rzecz jak kolo dednie minusa bierze ots i tam nie pisze "Ahhhh" tylko "ahh.O" czy jakos tam zobaczycie tam jest dzuże o w zdaniu i to znaczy ale multi klient albo ots ale prawda jest taka że spike sword qest jest ale trzeba miec ( sorka nie mam ci ) key do minosa maga i w tedy mamy go ale podobno to mit a Shadow Rex tylko noobek ale ja miśle inaczej
Tu link Filmik http://www.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Żal było rok albo więcej temu -.- Boże... żal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() @jakubko
1. iloraz inteligencji ci podskoczyl!!! w dziale tajemnice rookgaardu jest kilka takich tematow ktore powstaly rok temu wiec po co piszesz nowy durny temat... 2. za ile kupiles swoja postac ??
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
Po pierwsze - Shadow Rex, już dawno przyznał się do tego, iż nie zdobył Spike Sword na RL. Po drugie - Jak narazie nie wiadomo czy do MinoHell, a dokładniej do MinoMage potrzeba jakiegoś Key'a. Każdy Rookstayer powie ci że MinoMage Secret nie został jeszcze rozwiązany, a co za tym idzie - Nikt nie wiem jak go rozwiązać. Teraz wiemy tylko tyle, iż istnieje związek między MinoMage, a Spike Sword. Po trzecie - Spamujesz! Spamujesz! I jeszcze raz -SPAMUJESZ!! Po czwarte - Zły Dział! Istnieje bardzo dużo takich Tematów, ale na Forum - "Tajemnice Rookgardu". Przeczytaj proszę Regulamin.
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Yoh92 - 07-03-2008 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Ostróda
Świat: Secura
|
![]() O jaaaa : D
Pośmiałem się troszke... Szkoda mi tych 12 lvlowych rookfrayerów którzy próbują ten miecz zdobyć... A nawet jak ktoś go zdobędzie to po co to komu na rooku... -.- |
![]() |
![]() |