|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() W tym temacie chciał bym abyście wypisywali wszystko co wam sie wydaje dziwne na tibi. Mnie zaskoczyło kilka rzeczy. Np. wypadające Ice rapiery z demonów. 1 Ice rapier czyli lodowy rapier wypada z czegoś co jest ogniste i gorące jak sama nazwa wskazuje( paradoks zimne wypada z gorącego) powinien sie zatem nazwywać water rapier. Paradoks 2 cały demon setnie wypada z demonów prócz tarczy z tego co pamiętam. 3 na foldzie można spotkać fire elementala. 4 Thais największe maisto posiada znaczniemniejsze depo niż na przykład Kazordon w którym prawie nikt nie mieszka 5 slima łatwiej ubić niż mino maga chociaż daje wiecej expa i wiele wiele innych
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na foldzie jest fe, to jasne, a to moze dlatego ze im glebiej tym cieplej ??
Dla mnie dziwne jest to ze g arm jest z wrl, ale z kolei g legi z dema, a wrl ubic trudniej niz dema jesli sie go widzi 2-3 raz na oczy...=P
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Chcial bym powiedziec, ze to nie my decydujemy co z czego wypada. Dlamnie to jest normalne jak Ice rapier wypada z Demona. :tongue:
Jeszcze naprzyklad Ice rapier wypada z Vampira, i to nie oznacza, ze co z czego wypada Ice rapier musi byc "ogniste i gorace". ![]() Ps. Popytaj kolegow na tibii to ci opowiedza ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Mashour - 12-11-2004 o 10:32. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() A ja mam cos innego
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() a dla mnie dziwne jest to:
-Ork berserker ma halabarde w rekach ale nie z kazdego ona wypadaXd -Mino guard ma topor ale ZADEN topor z nigo nie wypada(hatchet fakt ![]() -Mino walczy golymi rekomaXd Mozna by wymieniac do smierciXd |
![]() |
![]() |