![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Witam,niedawno zetknąłem się z tą grą,wygląda bardzo ciekawie.
Mam kilka pytań. 1.Czy jest darmowa ? 2.Czy wystarczy Sciągnąć gre i poprostu wbić na jakiegoś serva ? 3.Czy szybko się nudzi ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Savage - to bardzo udana hybryda, połączenie strategi czasu rzeczywistego i TPP/FPP,ale po kolei... Savage to gra sieciowa, w której każda z drużyn ma swojego dowódcę. Zajmuje się on całą ekonomią. Wydobywaniem surowców, wznoszeniem nowych budowli, ulepszaniem oręża i ulepszaniu jednostek. Reszta graczy prowadzi zaciekłą bitwę z drużyną przeciwną, zdobywając przy tym coraz to wyższe poziomy. Oczywiście gracze nie są ograniczeni tylko do tego, mogą także sami zbierać surowce i polować na zwierzynę, zdobywając złoto. Strony konfliktu są dwie, ludzie i bestie. Różnią się od siebie tym w jaki sposób walczą. Ludzie rozwijają technikę, opracowujący coraz to lepsze bronie, zaś bestie "ewoluują". Twardsza skóra, zatrute szpony itp. Po rozwinięciu wszystkich dziedzin walka staje się naprawdę ciekawa, urozmaicają je wielkie monstra i machiny bojowe siejące spustoszenie. Jeśli chcesz odpocząć od wszelakich sieciowych szuterów, sięgnij po Savage. Niezwykła alternatywa, która dostarczy wiele zabawy.
Pytanie kieruj w GOOGLE.COM/PL/BR/IE/CO.UK/BR ITD...
[WIKI]FUCK YOU[/WIKI] Ostatnio edytowany przez Martinn - 11-03-2008 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Oczywiście kolega wyżej ma racje ,Savage jest dość fajną grą aczkolwiek po pewnym czasie się nudzi .. po dość szybkim czasie , jest w pełni darmowy możesz się nim cieszyć ile chcesz
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() a Savage 2 jest darmowe ?
Bo na stronie pisze że niby jest a gdzie indziej że niema darmowe? A więc jak to jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Gdy moja wersja Savage jest uruchamiana, w prawym dolnym rogu widnieje napis Savage 2.00
![]() Btw. do tej gry trzeba mieć nerwy i dobrego aima w ręce |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to jest wersja patha...
Sabage 2 jest platne bo niedawno wyszlo. Byc moze polityka firmy sie nie zmieni i za jakies 3-4 lata gra bedzie darmowa tak jak savage.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A tam są jakieś gildie , czy na jakiej podstawie walczą ze sobą ? Gildiowo /teamowo czy po prostu wszystkie bestie vs wszyscy ludzie ?
btw . na jakich serverach gracie i ludzie czy bestie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() w Savage gram bestiami(juz mam takiego skilla ze hej) a zwlaszcza summonerem. W Savage 2 bede grac chyba humanem. Wlasnie spbie sciagnelem savage 2 i jest 5h darmowego grania wiec bedzie 2.5h bestiami i humanami(na zmiane) a nastepne 2.5h bedzie tym co mi sie spodoba najbardziej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |