![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() eloeloeloeloeloeloeloelo, cze rap
Na poczatku, chcialbym napisac, drodzy uzytkownicy, ZE nie mam ochoty wyczytywac tego, ze tematy juz byly! To raz, a dwa, ze Darkeden przejelo Joymax ( tak, tak to samo co silkroada robi ). Zmienila sie grafika postaci, doszla nowa klasa na INT'a Ouster. Gra sie o wiele przyjemniej, bo nie trzeba juz bulic za p2p ( sa tylko item shopy ), a dwa, ze nie ma juz hackow, co jest chyba najwazniejsze. Wszystkich ktorzy lubia dobre gry horroro-morpg zapraszam na strone joymax.com i zrobienie tam konta. Aha, mam jeszcze jedna sprawe, jak masz zamiar w to grac, to nie sciagaj hackow, bo niepotrzebnie stracisz czas, na wyrobienie postaci ktora szybko stracisz, bo GM jest aktywny. Temat o Darkeden juz byl, wiec chyba nie musze pisac na czym ona polega, bo od tego jest szukajka. aha! i bym zapomnial, mozna robic bazary ( ustawiasz postac, co ma sprzedawac, co ma pisac, utalasz ceny i zostawiasz afk ;d ). O jeszcze jedno, nie wiem jak jest teraz, ale 2 tygodnie temu dawali do kazdej nowej postaci war seta +3str i contract of blood. Dobra, teraz apropo celu tego tematu: szukamy ludzi ( ja i raxef ), ktorzy by chetnie pograli, bo jest malo polakow dosyc. Zapraszam! amen Raxev: masz dopisac kurwa Raxev: Pozdrawiam Raxia/Raxeva
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() było, było xD. Wiemy z orginalnego tematu że Darkeden jest przejęte przez Joymax.
No tak żeby nie było że pisze tylko że "było, było", to powiem że gra jest bardzo fajna, szkoda tylko że perony są dla graczy z prenium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() niby Perona jest dla p2p, ale teraz kazdy ktory stworzy konto dostaje p2p na 2 tygodnie ;P w dodatku dodaja war seta +3str!
Btw Arcan, a pytales ich czy maja ochote? W ogole opowiedz mi o tym.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Tak przejela firma po silkroadzie. tak wiemy ze jest gm aktywny. Tak teraz ciebie uswiadamiamy ze kod zrodlowy gry jest jeszcze bardziej dziurawy i nie ma juz "tylko" speed hacka ale takze godmode, atakujesz wszystko na mapie etc. Nie nie wmuwisz nam ze nie ma hackerow albo jst bardzo malo poniewasz zakladanie konta trwa max 5 min a potem w 3-4 dni mozna na luzie do 100+ wyexpic z takimi hackami co sa teraz(i uwiez mi nawet jak by gm chcial to by sie nie wyrobil). Pozdrawiam.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Gram w Dark Eden od jakiegoś czasu (najpierw stare INT później FS i teraz znów INT) mam Fire Ousta nick HotOuster jak coś to pisać w grze , albo na GG 7357630.