|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() Słyszłem, że mają nam skrócić wakacje do połowy sierpnia czyli 15 sierpień. Chyba ich pogięło nie mają poprostu co wymyślać chyba już. Do czego to dochodzi w tym kraju hehe xP w innych krajach to mają nawet po 3 miesiące wakacje a my co mamy być gorsi ;] Pewnie i tak im się nie uda skrócić ale to jest skandal poprostu xD
Co o tym sądzicie wolicie mieć wakacje do 15 sierpnia i wiecej wolnych dni w okresie szkolnym? chyba nie. Ja wole dłuższe wakacje xD prosze sie wypowiadac ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Green Street
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
|
![]() chyba nikt nie chce miec skroconych wakacji... podobno maja nam dolozyc jakies ferie jesienne ale pewnosci nie mam... mi sie nie usmiecha isc do szkoły w moje urodziny :/
moim skromnym zdaniem skracanie wakacji to ... bardzo niefajny pomysł :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() zdaje ci sie...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam zdążyłem się przyzwyczaić do starych wakacji.. Mam nadzieję, że tego nie zmienią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() każdy chce normalny wakacji...next dobry pomysł MEN...mundurki 75% u mnie ich nie nosi (granatowa z sztucznego tworzywa kamizelka rox..)....
ps:jak dawno to usłyszałeś? @down aha :3
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 11-03-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() U mnie nosi to tylko jakieś 10% uczniów. Grozili, że będą obniżać zachowania, a nawet im się nie chce sprawdzać kto ma, a kto nie.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co do mundurkow to tylko dziewczyny nosza i z 20% chlopakow... nikt nie sprawdza czy nosza czy nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Co do tych wakacji to jak na razie tylko projekt, mam nadzieję, że wakacje zostaną takie jakie są.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Jak chcą to niech skracają, ale w zamian chcę 2 tyg. ferii jesiennych (tak, żeby w każdym miechu coś było) i powiedzmy... raz w każdym miesiącu 3 - 4 dniowy weekend ; )
No kto by na to nie poszedł? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do mundurków , to u nas też nie nosimy... wspominają ,grożą że obniżą stopnie z zachowania ale mało osób nosi
![]() Jeżeli chodzi o te wakacje, no cóż...Nikt nie chciałby mieć skróconych wakacji i nie wiem skąd wziął się taki pomysł w MEN, po co?Powinni nam dołożyć, a nie skracać, bo jak słyszę jak mają tam w Angli, gdzie brat chodzi i opowiada, że mają co chwilę jakieś "hollydaye" , dni wolne , mniejszy poziom nauczania itp. to mnie krew zalewa...Miało też nie być prac domowych, ale o tym jak narazie słuch zaginął.Czy może wie ktoś coś o tym ? @up Ma być coś takiego w zamian, ale po co to komu? i tak nie odczujesz... @down http://www.guidecpp.x12.pl/cplus-intro.php Nie ma problemu, ta strona jest fajna ;]
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 11-03-2008 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Co mi da taki 1 tydzień? wakacje są po to, by odpocząć od szkoły, te 2 miesiące wolnego pod rząd i świetna pogoda to właśnie ich urok. @up Możesz mnie nakierować na jakieś dobre kursy C++? ![]() Ostatnio edytowany przez Arcan - 11-03-2008 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Proponuje zapoznac sie z niemieckim systemem dni wolnych (oczywiscie mowie o szkolnictwie). Mysle, ze Polska rowniez do tego dazy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli na prawdę skrócą te wakacje to p*erdolę i przychodzę 3 września.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @kropka997
lol, u nas w 15% co nosi to 14% to chłopcy : D Coraz bardziej z zmieniają nam edukacje na wzór edukacji za oceanem(czyt. edukacji jak w USA etc.)...
![]() |
![]() |
#17 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() A połowę sierpnia spędzimy w szkole i będziemy z utęsknieniem patrzeć podczas lekcji przez okno na bezchmurne niebo. Jesienią zaś nudno wzdychać do spadających liści. Zły pomysł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Był taki projekt, ale pewnie nie przejdzie. Ja jestem przeciwny- ciężko jest się skupić w upalne dni sierpnia i nie aż tak dobrze się melanżuje jesienią jak latem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() A studenci mają 3 miesiące i się nie chwalą. : P
Tak BTW, to w Niemczech, o ile się orientuję jest jeden miesiąc wakacji, potem mają przerwę i jakieś 3 tygodniowe ferie. Coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |