|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Nie wiem czy coś, przez co możemy sobie rozrypać soft w telefonie, a co za tym idzie unieważnić gwarancję możemy nazwać wirusem. Nie chodzi mi tu o symbiana. ZłośliwA animacja w JAVIE. Właściwie to chyba nie ma to znaczenia, na symbianie też pójdzie.
Idę sobie przez ulicę, gdy nagle dostaję komunikat, że ktoś coś mi tam wysyła. Akceptuję. Pyta się mnie, czy ustawić jako tapetę. Biorę tak. Musiałem usuwać plik z telefona przez usb i kosztowało mnie to trochę nerwów, bo musiałem podłączyć kabel w odp. momencie - gif zaczyna działać gdy wyświetli się na ekranie, a był ustawiony jako tapeta. PLIK NIE WYRZĄDZI ŻADNEJ SZKODY NA TWOIM KOMPUTERZE. ZACZYNA ROBIĆ Z KOMÓRKĄ DZIWNE RZECZY DOPIERO WTEDY, GDY ZOSTANIE NA NIEJ OTWORZONY. Dla pewności skan: Cytuj:
![]() Gdyby jakiś moderator miał zamiar usunąć temat - proszę Cię, drogi modzie, sprawdź plik zanim to zrobisz. Jest na prawdę czysty. Jeśli jakikolwiek antyvir wykryje coś zuego, a na kompie wyrządzi Ci zue rzeczy możesz mnie zbanować na ip, ba, sam wtedy o to poproszę. ![]() Nie piszę tego, żeby przedstawić wam to dziwne zjawisko i sprawdzić reakcję ludzi, którzy zamiast wrzucić gifa do folderu inne przez usb i stamtąd raz go otworzyć, by zobaczyć efekt wrzucą go luzem do folderu Images. Działa nawet jako miniaturka. Chciałem zapytać JAK to jest skonstruowane, że działa. Oo Żeby nie było, że jak ktoś wrzuci plik do telefonu to komórka do wyrzucenia: po otworzeniu gifa pojawia się mhroczna czaszka, a zaraz potem tel zaczyna wibrować, mrygać i nie da się go wyłączyć. Pomaga wyjęcie baterii, a restart każdego urządzenia nie jest dobry. Ustawiony na tapecie uziemia telefon, a każdy folder, w którym się go zapisze jest niezdatny do użycia. Nie wiem co jeszcze można z nim robić. Jaja można robić. xd Wjal
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Czemu od razu wirus? Mi to bardziej wygląda na uszkodzony plik, chodź być może z rozmysłem biorąc pod uwagę jak go dostałeś. Lata temu krążyły bitmapy o wadze kilku kb, ale po otwarciu alokowały 4gb ramu (a były to czasy, kiedy 32mb to było och i ach). Wszystko przez specyfikę formatu. W późniejszych wersjach softu do przeglądania/obróbki plików graficznych po prostu sprawdzany jest rzeczywisty rozmiar pliku i nie grozi to zawieszeniem komputera.
Swoją drogą...chodzisz po ulicach z włączonym bluetootch i przyjmujesz wszystkie pliki od nieznajomych? no no....
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wjal
![]() |
![]() |
#5 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() A można go usunąć inaczej niż przez komputer? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
tyle z mojej strony
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Kiedyś jak bylem w egipcie grałem z kuzynem na ngage przez bluetootch i też ktoś nam wysłał jakiś plik telefony siadły poodebraniu :O niepamietam co to było ale kupe nerwów i telefon naprawiony dopiero popowrocie do kraju przez serwis.
|
![]() |
![]() |