|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Czy zeby trenowac shielda trzba samemu walczyc czy moge po prostu stac z grupa potworkow ktore we mnie uderzaja i nic nie robic trenujac JEDYNIE shielding? ?(
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Można stać z grupą potworów którę ci atakują i wtedy ćwiczysz only shielding.
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jak Cie tylko cos podgryza a Ty nic nie robisz to mozesz tak stac choćby 100 lat i skil Ci nie wskoczy. BTW - tyle juz bylo tematow o treningu i nadal sa wątpliwości?? Echhh....
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() czy jak wiencej potworkow we mnie wali szybciej cwicze shieldinga?
8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() Szukałem tego tematu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() jak potwory w ciebie bija i ucieka ci co chwila po 2 lub wincej hp to skacze ci shieldnig!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie ma co szukać wystarczy 1 post:
- shield się ćwiczy tylko jak jest wymiana ciosó - blok tarczą= chmurka - shield jest ćwiczony tylko poprzez 2 pierwsze bloki na runde To już chyba all
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
|
![]() Same bzdury wymiana musi być tylko u knighta a u paladyna nie przykład z distansem:
Niech ci mag summonuje monka i ty go wal spearami i ci distans urosnie nawet jak wciebie nikt nie wali. Wasza prawda dotyczy tylko knightów(i magów chyba też) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() A dla tych, co nie umieją szukać, polecam: Broń -> Cała prawda o treningu. Wszystko ładnie wytłumaczyłem w moim poście
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Ostanio dowiedzialem sie czegos nowego co calkowicie zburzylo moje wyobrazenie o wlasciwym treningu
a trenuje duzo swoja postacia (86/82) kolega mag stal cala noc bez tarczy! rot go pogryzal, sam nie zadwal uderzen i shield mu podkoczyl |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() Co do shielding to sie chyba zliczaja chmurki i blood, wiec przy staniu bez tarczy blood dalej sie zlicza (inna sprawa ze niezle musial zbierac od tego rootworma).
Tak samo przy treningu broni co zaowarzylem ze szybciej idzie jesli bloodujemy czesciej: Rycerz sword 46-47 - 1:45 trafiajac raz na minute z knife Ten sam rycerz 47-48 - 1:12 z rapierem bo zapomnialem knife w depo (ciosy trafne mniej wiecej co 2-10)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Ja tam wiem ze najlepiej na golo sie cwiczy z kims po 7h dziennie albo pzes calom noc jak kto chce i ma czas to cool i wtedy ma sie ladne skille
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ikry= cios odbił się od zbroi. Nie wpływa to na shield :/
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ty Ice się nie wyśmiewaj bo na pewno wiesz mniej od niego. Poza tym nic nie dodałeś tylko chłopaka wyśmiałeś. Statsowanie?? HAHAHAHAHA. I co miło ci???
![]() |
![]() |