|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Myślę że tych lodów przedstawiać nie trzeba: ; )
![]() Według mnie są to najlepsze lody jakie jadłem i w dodatku jedyne porządne lody wyciskane(Bo jest wiele badziewi typu "Solo") Miały przepyszny owocowy smak i po prostu..Wychowałem się na tych lodach. Ale one zniknęły .. Nie mogę znaleźć ich w żadnym sklepie. I tutaj pytanie do was. Czy w sklepach na waszych osiedlach/Większych marketach w waszych miastach Można dostać te lody? Czy gdzieś one tam jednak są,czy są już po prostu nie dostępne w Polsce? Myślę że nie jedna osoba na tym forum tęskni,bo te lody to po prostu poezja. To jak to jest u was? : P Widać Calippo w sklepach,czy nie? Czy wycofali je z produkcji? ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie ma to jak o tej godzinie podyskutować sobie o "lodach". Nie widziałem już ich od dobrych kilku lat. Mi tam brakuje mojego ulubionego soku Frugo : | i tego strzelającego korka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() U mnie frugo można dostać ; P W pewnym barze kawałek drogi od Bdg. Jakbyś kiedyś przejeżdżał koło "Baru pod stopką" To wpadnij tam na frugo ; p W bdg. pewnie też się znajdzie więc.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() mi też brakuje frigo,i płatków (zapomniałem nazwy) kupiłem se je w Tunezji jak bylem..7 dni niesamowitego śniadania
![]() @top dobrze były,ale już ich niema ;/
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() 6 zł u mnie w supermarkecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Taa Calippo miażdżyło i miało swój niepowtarzalny smak jesli chodzi o tego rodzaju lody.
Michoss: Co do Pringlessów, u mnie sprzedają je w takim sklepie jak NETTO, więc poszukaj, tylko ch*** drogie xd.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie w sklepie się pojawiły pringlessy ;d tylko 7 zł -.^.
@topic Ja się wychowałem na lodach "Lulkach" ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
Lulki też są... Pringelsy tak samo (ale tylko na mieście chyba) xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie frugo można rzadko spotkać, a Calippo nie widziałem już dłuugi czas. Pamiętam zawsze w wakacje je jadłem jak byłem mniejszy ;p
Pringelsy u mnie to albo w Tesco/Carrefourze, albo na stacjach benzynowych (ostatnio były w spożywczaku koło mnie ale nie ma ich uż z 2 tygodnie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() O tak, lody Bambino to było coś. Teraz to już jest totalny syf, a szkoda
![]() ![]() ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() lody Panda byly tez dobre
![]() |
#18 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Szukałem Pringlesów w sklepikach, kioskach, supermarketach, hipermarketach, wszystkich plejadach, nieplejadach carefourach niecarefourach, u mnie nie ma xd. Frugo też już mogę tylko w jednym sklepiku kupić, za horrendalną cenę xd.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Żeby nie robić nowego tematu, jak byłem mały (6-7 lat) to piłem taki kosmiczny napój, nazwa miała coś wspólnego z gwiazdami czy planetami, bo w środku pływały małe żelki, niby gwiazdy. Kojarzy ktoś? Pewnie wycofali, ale dla mnie była to magia.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |