|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Zawsze wszedzie wszystko jest w necie
![]() www.google.pl ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Save'a nie mam ale mam propozycje..może bysmy sobie na on-line zagrali?..:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Propos grania online w to. No to chce założyć konto, ale wyskakuje mi, że musze pobrać patcha i przenosi mnie na stronę. No to go pobieram, wgrywam do katalogu z grą i próbuje zainstalować. Wyskakuje błąd i na tym się kończy.
PS: Mam pirata jak pewnie większość |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!! CZŁOWIEKU !!!!!! Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? może eeee..... niemasz tego co powinnieneś... dalej nie ? ... MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! (chyba że masz originalnego cd-keya)... Btw. Jak chcesz kupić HL2 ... nawet pirata by na singlu zagrać... BEDZIESZ NOOBEM !!!! (I tak ci niewejdzie ![]() ![]() Piraci: (sam mam 80% pirackich gier ale to tylko tych co mają TYLKO i WYŁĄCZNIE Single (lub jakieś takie nędzne multi mają, np. Never winter nights... czy jak mu tam) Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu: "Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?! P.S. Mam pirata" Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Szukalem...i znalazlem 1 poslalem smsa za 8 zl!! I Plik jeszcze nie dzialal Wyslalem to do moderatora i czekam...moze naprawia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Następnym razem pisz troche czytelniej z mniejszą ilością "!" i "?" i "..." i "caps lock" Tyle, że to nie działa bo mam pirata to sam wiem ale dlaczego patch się niechce zainstalować? Do tego chyba oryginał nie jest potrzebny. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() lole zawsze krzycza najgłośniej...