|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() Mowia ze przed GS'em na 24+ lv mozna juz spokojnie uciec.. Ja dzisiaj probowalem uciec na 26 lvl... Na prostej drodze nie dalem rady, GS biegal na rowni ze mna.. W karzakach spanikowalem i GS mnie dopadl... I chcem powiedziec mlodym graczom przed 30lv'em zeby uwazali na PoH jezeli nie potrafia sie sprawnie przedzierac miedzy krzakami i gubic w ten sposob GS'a...
P.S: Nie patrzecie na ortografie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Jak mnie pamiec nie myli postac na 28 lvl jest szybsza od gs .
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Fanfi:
Znacznie za wysoki ten lvl podales. Na prostej gs nie jest w stanie dogonic 20 lvl postaci, ktora gra bez lagow. Ostatnio lurowal mi kumpel gski. nic w tym dziwnego. Tylko ze kumpel ma 17 lvl ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() za ile sprzedasz ja??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Wiem, że na 24 levelu bez lagów da się trzymać gsa na dystans. Dzisiaj na 25 lev zabiłem gsa, a uciekałem na lagach i udawało mi się uciec. Chwilami zacinałem się co prawda, ale ogólnie to bez problemu mogłem się anwet czasem zatrzymać i oddać porządny strzał
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() NIe mam pojecia jak am sie to udalo... Ja zginolem na 26lv, 0 lagow prawei pusty server... A do tego probowalem uciec po prostej i nie moglem ... Gs jak juz wczesniej mowilem... Biegl rowno ze mna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Może nie wiecie, ale szybkośc zależy od dwóch rzeczy:
Profesja (Paladin naj, Knight średnio, Druid i Mag wolny) Lvl no i jeszcze są środki dopingowe (TimeRing, Boh, czary) więc Pal już na niskim lvl może uciec GS, a mag raczej nie
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() Jeszcze zalerzy od komputera nasza predkosc, ostatnio prubowalismy sie scigac z bratem (ja druid 25lvl w boh, on knight 33).
Ja Celeron 633 Brat Pentium 1.8 Kazdy na swoim kompie to zostalem z tylu, zmiana komputerow i ja zostawiam go z tylu ![]() Pozniej zmniejszylem ustawienia grafiki u siebie na minimum (tak ze mapa + paski zdrowia byly na 70% wysokosci ekranu ![]() Na GS zeby w miare spokojnie (tzn z rezerwa jak by ktos nas prubowal blokowac albo jak drugi potwor wyskoczy) to trzeba miec ok 30 poziomu paladynem. Tak, tak wiem ze mozna na nizszym, ale mowie o bezpiecznym + oplacalnym sposobie a nie liczenie na to ze jakims cudem sie nam miedzy krzakami uda przejsc albo wpasc do temple.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() jak niemasz laga to na 24lvl jestes szybszy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Ostatnio gdy chodze na PoH to czesto widze kolesi co maja 26 i biegaja loozem z gsem. A czasmi widze kolesi (2) jeden na 17 drugi na 19 i daja sobie rade bez problemow! 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() A ja sie mialem wybrac na GS na 20 levelu teraz po przeczytaniu pojde z knightem na Gs i ja ulepsze swoje skiel
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Ejj a jak sie biegnie bez zatrzymania to sie tesh strzala czy trzeba sie zatrzymac ??
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Strzelasz zawsze, możesz być odrócony albo biec. Nie może tylko być zadnej sciany (ale mozna strzelac przez fieldy i meble)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() Hmmm musze sprobować zablokować gs kiedyś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Mówimy tutaj o levelach ale jakie trzeba miec skile zeby pójść na Gs-a ??? oczywiście chodzi mi o Palka ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum