Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-11-2004, 11:18   #1
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Brak ikony Tibia - zżeracz czasu

witam
czy nie uwazacie ze tibia powinna dawac przyjemnosc??
nie twierdze ze nie daje ale po dosyc katorżniczej pracy zwanej trenowaniem.....://
nie mowie zeby kazdy mógł wycinać demony itd. ale czas treningu knighta i palka oraz magic lvl u sorca i druida powinny sie troche szybciej nabijac....
ja jestem normalnym człowiekiem, musze sie uczyc, sprzatac itd. i nie mam czasu trenowac 150h zeby chociaz troche sie liczyc w swiecie tibi.....

czy nie uwazacie ze zeby tibia dawala przyjemnosc, trzeba sie zmusic do trenowania(no chyba ze ktos lubi^^)
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-11-2004, 11:26   #2
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Hmmm a kto powiedzial ze musisz trenowac np knightem???
Inna sprawa ze na 30lv knightem bedziesz mial skille 55/55
No a mlv u sorcka mozna robic na mf'ach
Z palem troche gorzej bo jednak trza trenowac ale do skilla 40 w discie starczy potem sam bezie skakal ;/
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2004, 12:00   #3
Siweczek
Użytkownik Forum

Siweczek's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl

Domyślny

Po piersze w tibie nie gra sie aby byc najlepszym jak ktos tego nie rozumie juz jego problem. Tibia ma ci dawac przyjemnosc z grania a nie Mekki. Nie chce ci expic nie expuj nie masz ochoty trenic nie trenuj ale to sie wiaze tez z tym ze nie zblokujesz czegos tam czy nie zrobisz czegos tam. Ale najwazniejsza jest przyjemnosc z grania jak sie nie podoba to graj w diablo tam wszytko szybko idzie i nie ma problemow.

Yours Siwy.

http://s2.*********.pl/c.php?uid=29971 Fajna Gierka...
Siweczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2004, 17:37   #4
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Ja mam wogle teorie ze palke nic nie trzeba trenowac, on skill zrobi sam. Przemo Ent wymyslil te metode i zgadzam sie z nim zupełnosci.
Jemu 0 godzin treningu nie przeszkodziły w zrobieniu 100lvl wiec da rade

a 150 godzin treningu ryca.
hmmm kiedy gralem ryckiem to wcale mi to nie przeszkadzało. wracalem do domu, wlaczalem tibia, stawialem ryca na trening i szedlem na obiad, dobiegalem czasem zeby kliknac na nowego dwarfa jak stary padl,
potem jakies zadanka domowe, jakas nauka to pisalem przy biurku i podnosliem głowe co 5-10minut zeby nowego dwarfa kliknac i cały czas robieem co do szkoły tam trzeba. pozniej jakies np Heroes 3 odpalałem co kilka minut sprawdzajac czy moj dwarf juz nie padł i nie trzba nastepnego,
wieczorem TV czy jakas ksiazecza i znow co te pare minut sprawdzałem stan porworka na jakim trenie zerkajac na chwile od ekranu tv czy ksiazki.

tym sposobem skille szły szybko i po tygodniu i paru dniach juz miałem wyskilowanego rycka ktorym da sie expic. Ale nadal jak sie uczyłem to te godzine czy poltorej dziennie on sobie trenił, a potem w czasie wolnym po prostu szedęłm nim expić. wszystko lekko łatwo i przyjemnie
Tibia chodziła ciagle jak w domu byłem i rycek sam sie skillował
nie uzywajac nawet rzadnego macra czy treningu na excie.
Zaliczyłem jeden zgon, ale miałem maly lvl i nie było tragedi. 5 godzin treningu byłem w plecy ale szybko to sie dało nadrobic.

jak dobrze wszystko pukładac to da sie wyskilowac rycka nie przestajac chodzic do szkoły i pracy

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2004, 19:20   #5
kazordoonczyk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Dajmy na to ze Ty masz skille 60/60 i mowisz ze nigdy nie bedziesz zdolny zrobic powiedzmy 85/85 z powodu braku czasu. To pytam sie po co zmniejszac czas potrzebny na kolejny skill jak i tak ten maniak ktory teraz ma 85/85 bedzie od Ciebie proporcjonalnie lepszy.
Czas jaki jest potrzebny na upragnione advansy jest moim zdaniem idealny wiec poco go zmieniac? Po to ze Ty nie masz czasu zrobic sobie 85/85.

Jest wiele rodzajow graczy, sa tacy ktorzy siedza na treningu 1 h i juz mowi ze mu w glowie goraco po czym idzie na exp albo wylacza tibie.Ale sa tez tacy ktorzy wytrzymuja po kilkanascie/kilkadziesiat godzin zmudnego treningu.

PS:Musisz tez brac poprawke na takie chary ktore maja kilku ownerow <czyt.>wlascicieli.
kazordoonczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania