|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Lokacja: Myszków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: HiperMegaSuperUber Tajne
Profesja: Paladin
Gildia: A Kurwa Same Zjebane :P
Świat: Candia
Poziom: 11
Skille: 52/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Czy używacie kierownicy do grania na symulatorach samochodowych?
Jak tak, napiszcie jaki macie sprzęt. Ja mam Logitech G25.
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() Haha, to takie jedno z moim marzeń dziecięcych - mieć kierownice i miganie w vice city, ale to było dawno i nieprawda
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh ^^
Btw. GTA: Vice City to nie symulator ![]() Symulator to np. ToCA, GTR, Colin, itp.
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedyś się bawiłem, modeli nie pamiętam, kierownica uległa zniszczeniu, dla mnie sprzęt musi mieć minimum 180 stopni skrętu w obie strony, dwie kierownice skatowałem z powodu zbyt mocnych zakrętów ![]() Na czym? Colin i Formuła 1 '97, o ile dobrze pamiętam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh
Mój qmpel miał taki sam przypadek albo może podobny. Siadł u mnie se zagrać w TDU na g25 a ona ma 960'' obrotu no i sie mu fajne git jeździło. Wrócił do domu, siadł na swoją (180'') i jak chciał ostro skręcić w prawo to j*b, wyrwał kolumnę kierownicy z tej podstawki lol ![]() ![]() ![]() Heh, co za peszek ;s
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Stara szkoła. Miałem kierownicę jakieś 4-5 lat temu. Zajebiście się na niej grało. Szczególnie w Carmageddon 2. Nie pamiętam jaki to sprzęt Ale na serio cudowna rzecz .
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Powiem wam ze kiedys gdy mialem te 16 lat to jaralo strasznie z ta kierownica , lecz gdy zdobylem prawo do kierowania ta prawdziwa kierownica zpodobalo mi sie jeszcze bardziej
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Nono, tez przymierzam sie do kupna G25. Ale to raczej nie kierownica pod TDU, bez jaj... Z takimi mozliwosciami to chyba lepiej w cos bardziej realistycznego. Na TDU i inne NFS to starczy Momo racing force w zupelnosci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() http://www.ardsoft.pl/images/RW-2009.jpg
Identyczna ![]()
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ja grywałem, ale dawno, w nfs porsche
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Jedyne gry w których czuje kierownice to NFS ProStreet oraz NFS Porsche . Co do modelu to nie znam dokładnej nazwy ( tylko firmę ) - Media Tech
|
![]() |
![]() |