|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://hackme.pl/viewpage.html?page_id=18
Znalazłem tą stronkę i wpisałem moje IP....dane są idealne i zgadzają sie z prawdą. To znaczy że to koniec anonimowości na GG ??? Pzdr.
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 12-07-2008 o 14:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() chyba nie zupełnie. Jestem z pomorza a zlokalizowało mnie w Katowicach.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() To byly czasy, ze w sieci sie bylo anonimowym?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Miejscowość się zgadza, tyle to ja już od kilku lat mogłem sprawdzić przy pomocy bele którego whois z googla, więc nic nowego nie odkryłeś.
Co do anonimowości, jeżeli myślałeś że taka była/jest to jesteś w wielkim błędzie.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Thero
A co myślisz , ze my wszyscy wiemy kto z naszego forum gdzie mieszka ??? Daje Ci przykład: Ktoś piszę o jakiejś głupiej rzeczy na forum. Ja wdarzam sie z nim w kłótnię i on ma na mnie taką furię że mógłby mnie nie zabić ale coś innego mi zrobić ale co.....nic nie zrobi bo mnie nie znajdzie HAHAH i czuje sie spokojny Teraz rozumiesz ;>?
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Sprawdziłam ip swoje, jak i paru osób z hunted. Większość z nich, ku memu zdziwieniu, mieszka w Warszawie. Razem ze mną ; P.
@Mystlich A kto chciałby Ci coś zrobić tylko dlatego, że się z nim pokłóciłeś? Wbrew pozorom dość łatwo można się dowiedzieć, gdzie kto mieszka...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ja czegoś nie rozumiem - sugeruję, że w sieci nie jest się anonimowym, a ty mi, Mystlich wyskakujesz z jakimś głupim przykładem. W dodatku nie potwierdzającym niczego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Do dupy ten program. Wykrył mnie w Warszawie. Mieszkam w Wawie to fakt.
Ale zupełnie na drugim końcu jej to znaczy po zachodniej stronie Wisły, a on pokazał że mieszkam na wschodniej. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @Mystlich
Nie masz nawet pojęcia, jakie głupoty gadasz człowieku; ) Btw, troche się pomylił z miejscowością ;<
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() miejscowosc poprawną wskazało, ale nie ta dzielnica xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Żadna z takich stron, nie pokaże dokładnego miejsca pobytu posiadacza danego ip. Tylko najbliższego dostawce czy centrum, coś w tym stylu.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Wskazało Łódź, ale inną dzielnicę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Znalazlo mnie na drugim koncu polski. Na bolka oko 200-300km od mojej miejscowosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Nie mieszkam w Bielsku kolo Słupska, ale w Lublinie w lubelskim. Jednym zdaniem: Ta strona jest beznadziejna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ale mojego wyniku nic nei przebije... Nie wiem w ch*ja jak to możliwe, ale pokazało mi, że jestem na oceanie. xDD
@Edit: Źle przepisałem ip... ;D Teraz jestem w Polsce, ale ja mieszkam w Płocku, a nie w Piastowie :O (Choć Piastów jest niedaleko Płocka).
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 12-07-2008 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Mnie o dziwo wykrył w Norwegii, czyli dobrze. Gorzej było z miastem, bo wykryło je w całkowicie innym regione ;-|
I na nastepny raz, nie dawaj jakichś przykładów wyrwanych z dupy, bo i tak nimi nic nie udowodnisz, tym bardziej starym wyjadaczom z forum...
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Bo to leci po whois waszego dostawcy neta, i to jego najczęściej określa adres.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() poprawna odpowiedz , to tylko pokaze ci tak jak wspomnial kolega wyzej dostawce najblizszego lub centrum danego neta