Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-06-2008, 19:11   #1
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2008

Domyślny Valentines

Jak sie wam sie podoba pod naszymi rzadzami TFU rzadami?
Zetraksos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-06-2008, 19:15   #2
Doneq
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2005
Wpisy bloga: 1

Imię: Doneq
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 194
Domyślny

Mario sie spodobalo wiec macie icetowera tez kultowa gierka

http://www.***********.com/556689469.html speedy.share dla niekumatych

Ponowanie dla formalnosci jak ktos mysli ze to virus albo inne gowno zapraszam do skanowania

http://virusscan.jotti.org/
Doneq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-06-2008, 19:31   #3
Misiuuu
Użytkownik Forum

Misiuuu's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
Domyślny

to rządzicie?
03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow
03:44 Vivienne De Marco [100]: what see?
03:44 Icarus Grimm [7]: lol
03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow
03:44 Icarus Grimm [7]: ??
03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see?

Misiuuu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2008, 17:36   #4
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Domyślny

@up Tak jesli masz jakis problem z PA pisz do mnie ingame ^^ jesli cos ci nie pasuje tez mozesz napisac postaramy sie to zmienic
stary 24-06-2008, 19:11   #5
Bavve
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2008

Domyślny

Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko
Bavve jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 01:30   #6
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bavve Pokaż post
Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko
haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali
stary 25-06-2008, 10:08   #7
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zetraksos Pokaż post
haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali
No fakt jedyna zyciowa rozrywka Trasa to wchodzenie po kolei na wszystkie respy rotow i wy*******anie z nich ludzi, zeby potem mogl botowac tam swoje noobchary, no prosze Cie. W pol roku ktore gralismy na Elysii, 2 razy probowali wyrzucic z respa jedna osobe [na 10 aktywnych], raz srednio-slusznie, 2gi raz PA, a i tak dogadalismy bezproblemu ze dokonczy mane i zwolni respa, mnie osobiscie nikt nigdy z zadnego expa nie wykopal, wiec to co piszesz o PA WRI to bajki, no chyba ze brac pod uwage, ze robili PA na ludziach ktorzy od 3 lat wojny przegrywali, no to tutaj akurat bym robil podobnie.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 13:50   #8
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?

Tak jak pisał Zetrax, zostałeś zabity za nic?, lub został nałożony na ciebie payment za coś czego nie zrobiłeś? napisz do Zetraxa bo jak możemy zapobiegać czemuś o czym nie wiemy.

Co do PA na spawnach nic nie poradzimy tibia jest duża i jakoś sobie dacie rade a my musimy się szykować na "rzekomy" powrót Wri więc nie mamy czasu na czekanie na wolny resp, sorry.

/Yours Eneris.
stary 25-06-2008, 15:00   #9
Mercioleksy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Świat: Elysia
Mercioleksy ma numer GG 9513082
Domyślny

Dzisiaj 1-4 to już robiło się ciepło ;] Tylko mi się vipy zalogowały xD
Mercioleksy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 15:58   #10
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris Pokaż post
@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?
Z tego so wiem, to jakos ciezko by bylo wam na nas robic PA, chyba ze wygracie ta wojne i ludzie sie powyplacaja, chodzi raczej o to, ze robicie PA na kazdym, kto nie bierze udzial w wojnie po stronie WRI, czyli de facto sobie expi. Czego wam nie wypominam, macie do tego prawo. Poki co.

Buy k-legs!
stary 25-06-2008, 18:43   #11
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

A Darklighci, Adorablesi i Divinius? oni nie sa z wri a na nich pa nie robimy
stary 25-06-2008, 18:51   #12
LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
Domyślny

adorablesy kupuja wam pacce

darklightow nie ruszacie bo by zaczeli walczyc przeciw wam

divinus to w wiekszosci wasi kumple jak podejrzewam, przynajmniej czesc
LaresCotton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-06-2008, 23:10   #13
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Domyślny

No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s
stary 26-06-2008, 00:29   #14
LaresCotton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik

Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
Domyślny

nie jest, bo na faccu macie w chuj noobow, ktore by przeszkadzaly i hg do ktorego byscie w razie porazki uciekali, takze nieciekawie troche
LaresCotton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 00:38   #15
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zetraksos Pokaż post
No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s
Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.

Buy k-legs!
stary 26-06-2008, 04:22   #16
Shanloth92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2008

Świat: Danubia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.
to dempah nawet na elysii operuje ?
Shanloth92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 09:50   #17
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanloth92 Pokaż post
to dempah nawet na elysii operuje ?
Ano, na ostatniej opence [ktora przegralismy zreszta] czekalismy 20 minuty, az sie Dempah pojawi i zaczniemy sie orac.

Buy k-legs!
stary 26-06-2008, 18:30   #18
LovePA
Użytkownik Forum

LovePA's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2008

Domyślny

Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)

P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni...

Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.

Ostatnio edytowany przez LovePA - 26-06-2008 o 18:32. Powód: Przypomniało się !!! >.<
LovePA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 18:44   #19
Shanloth92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2008

Świat: Danubia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)

P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni...

Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.
koles ,jak cie w thais tak nie kochaja to przeprowadz sie do ab
Shanloth92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-06-2008, 19:55   #20
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Domyślny

Nastepnym razem ktos bedzie kozaczyl ze skullem bijac kogos bez powodu i krzyczac ze jak sie go dotknie to zawola V to zrob screena napisz szybko do mnie zobaczysz co sie z nim stanie, jesli naprawde jest czyims kumplem dostanie ostrzezenie nastepnym razem juz d3d lub payment lub zjebka zalezy od okolicznosci ofc co do croweq to tez go zjebie ostro kolege mi ostatnio chcial ubic, ogolnie jak cos widzisz to nie pisz o tym naforum tydzien po tylko priv msg in game najlepiej screena zajeb lub filmik nagraj jest duzo sposobow na udowodnienie PA.

Edit: aa co do Wuntany to nie mam pojecia o co chodzilo. Mysle ze mogles cos zle zinterpretowac najlepiej z nim pogadaj o tym czemu "asslickuje" czy co tam chcesz o nim wiedziec ;]

Ostatnio edytowany przez Zetraksos - 26-06-2008 o 19:56.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania