![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Mario sie spodobalo wiec macie icetowera tez kultowa gierka
http://www.***********.com/556689469.html speedy.share dla niekumatych Ponowanie dla formalnosci jak ktos mysli ze to virus albo inne gowno zapraszam do skanowania http://virusscan.jotti.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() to rządzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
|
![]() @up Tak jesli masz jakis problem z PA pisz do mnie ingame ^^ jesli cos ci nie pasuje tez mozesz napisac postaramy sie to zmienic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE" Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple? Tak jak pisał Zetrax, zostałeś zabity za nic?, lub został nałożony na ciebie payment za coś czego nie zrobiłeś? napisz do Zetraxa bo jak możemy zapobiegać czemuś o czym nie wiemy. Co do PA na spawnach nic nie poradzimy tibia jest duża i jakoś sobie dacie rade a my musimy się szykować na "rzekomy" powrót Wri więc nie mamy czasu na czekanie na wolny resp, sorry. /Yours Eneris.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
Świat: Elysia
![]() |
![]() Dzisiaj 1-4 to już robiło się ciepło ;] Tylko mi się vipy zalogowały xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego so wiem, to jakos ciezko by bylo wam na nas robic PA, chyba ze wygracie ta wojne i ludzie sie powyplacaja, chodzi raczej o to, ze robicie PA na kazdym, kto nie bierze udzial w wojnie po stronie WRI, czyli de facto sobie expi. Czego wam nie wypominam, macie do tego prawo. Poki co.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() adorablesy kupuja wam pacce
darklightow nie ruszacie bo by zaczeli walczyc przeciw wam divinus to w wiekszosci wasi kumple jak podejrzewam, przynajmniej czesc |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() nie jest, bo na faccu macie w chuj noobow, ktore by przeszkadzaly i hg do ktorego byscie w razie porazki uciekali, takze nieciekawie troche
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ano, na ostatniej opence [ktora przegralismy zreszta] czekalismy 20 minuty, az sie Dempah pojawi i zaczniemy sie orac.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic 2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją 3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak) 4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy. 5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia) P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni... Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI. Ostatnio edytowany przez LovePA - 26-06-2008 o 18:32. Powód: Przypomniało się !!! >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2008
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nastepnym razem ktos bedzie kozaczyl ze skullem bijac kogos bez powodu i krzyczac ze jak sie go dotknie to zawola V to zrob screena napisz szybko do mnie zobaczysz co sie z nim stanie, jesli naprawde jest czyims kumplem dostanie ostrzezenie nastepnym razem juz d3d lub payment lub zjebka zalezy od okolicznosci ofc
![]() Edit: aa co do Wuntany to nie mam pojecia o co chodzilo. Mysle ze mogles cos zle zinterpretowac najlepiej z nim pogadaj o tym czemu "asslickuje" czy co tam chcesz o nim wiedziec ;] Ostatnio edytowany przez Zetraksos - 26-06-2008 o 19:56. |
![]() |
![]() |