|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Drodzy moderatorowie i administratorowie (i użytkownicy)
Mam do was małą ale ważną sprawe. Załozyłem char o nazwie Ball Dragon (Aldora) I koleś, który ma nick Ball Dragoneye (oraz Gamge Drogoneye) chce mnie zrookować. Powiedział ze: albo zrookują mnie, albo dam im 30k i 2 bp uhs, albo zmienie nazwe. Napisałem co CIPów zeby mi zmienili nick, a oni mi odpisali, że tibia jest bezpłatna :x . Teraz zwracam sie z prośbą do was. Jak ktoś wie jak zmienić nick/ może zagadać do GMów zeby zmienili nick, to zróbcie tak - w przeciwnym razie zostane zrookowany ![]() (Pomóżcie mi, bo jak to mawiają - tibia jest jak wielka rodzina ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Zmiana nicku w grze jest mozliwa tylko wtedy jesli twoj nick lami jednna z zasad tibii wowczas dostaniesz bana i bedziesz mogl zmienic nazwe swojeje postaci.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Znajdz jakiegos Tutora w grze i zagadaj z nim popros o zmiene nicku wymien przyczyny moze go ublagasz a on juz cos wymysli i da ci namelocka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Zgłoś, że twój nick jest podobny do nick'a innej osoby i podaj ten przykład i powinni Ci zmienić.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Chca cie zabic za to ze masz podobny nick? Bezsens, podaj swoj lvl, oraz ich levele i swiat na jakim grasz... najprawdopodobniej sa to jakies niskie lvl`e ktorzy zdobyli ten 15 lvl i mysla ze sa panami wszechswiata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Dodam, że to Polak... Pogadaj z nim - może Ci odpuści. Poza tym spróbuj udowodnić podobieństwo nicków - może zmienią, choć wątpie.
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 26-08-2004 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
![]() |
![]() Hmm, moze oni mysla ze sie pod nich probujesz podszyc? Pogadaj z nimi i wytlumacz, ze nie wiedziales ze maja takie nicki i, ze wcale sie nie probujesz pod nich podszyc. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() @re Raul,
Moj kolega ma podobny nick do 60 mastera, pisal pare razy do counsollerow, by zmienili nick bo ma podobny do innego goscia, a oni odpisali, ze musisz podac konkretny powod czy cos takiego - tego nie posluchaja, nie warto nawet probowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Teorytycznie GM powinien dac namelock jak mu opiszesz cała sytuacje
jest w rules cos takiego ze nie mozna miec nickow podobnych do innych graczy- napisz ze koles sobie tego nie rzyczy i powines dostac name lock. najpierw pogadaj z tym co che cie rookować. przecierz to śmieszne jest. bez jaj ![]()