|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() O co dokładie chodzi z tym lurowaniem potworków be wiem o tym mało, niech ktoś tu plz napisze dokładnie co i jak
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Potwory luruja zwykle high levele...np. gs'a do ab'dendriel...oznacza to ze podchodzi do potwora na odleglosc taka aby ten go zauwazyl i idze w kierunku w ktorym chce go zostawic...tam schodzi mietro nizej/wyzej i czeka az jakis low lvl podejdzie...czasem luruja potwory do miasta aby te zabijaly low lvl...a taki ruler (czlowiek ktory luruje) zbiera lup i uh'uje potwora...jest to bardzo denerwujace...ale napewno kilku rulerow juz zginelo przez to ze np. gs do nich zbyt blisko podszedl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cipowie coraz czesciej staraja sie uniemozliwci lurowania potworow np do Thais poprzez powstawienie mostu.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Ale lurowanie moze dobić człowieka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hukeram. Po pierwsze lurer, a nie ruler (tak mi sie zdaje
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten kto luruje potworki wcale nie musi byc PK !
np. czesto chodze z qmplem na Dragony, zajmuje dobre miejsce, zeby mnie nie dziabnol i czekam, az on go "zluruje". Smoczek goni jego, a ja biegne z nim i po doopsku go bije. Co do Zlurowanych potworkow w miastach. To tutaj bezkonkurencyjne jest Carlin: - Berserker - GS - Cyc No z innych mocnych to nie pamietam :-) Ogolnie lurowanie, to wabienie potworka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A co do rulera/lurera to nie wiem...napisalem jak myslalem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() najblizej gs i cyce maja do thais, zalezy jeszzce jaka miejscowka. ale thais to jest Sodoma i Gomora Tibi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
![]() |
![]() z tego co piszecie lurowanie odwoluje sie tylko do miasta ...
pozatym luruja czesto low lvlowcy, ktorzy nie potrafia zabic stworka (np. na pohu.. biegnie low lvl patrzy ork berserker / lider / gs .. co robia ? wrotki do swiatyni kolo pohu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2003
|
![]() Czesto do thais cyklopy luruja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() A ja widzialem jak ktos zlurowal z orc fortess do amazon campu orca lidera, a kiedy indziej przez przypadek znalazl sie tam smoczek
![]() Naszczescie ja tam bylem i jeden ziomek knajt co zblokowal draga i bylo po wszystkim, ale i tak zginelo kilka low-lvlowcow ![]() Lurerzy sux |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
|
![]() A mnie wkurza jak kolesie gs'y targaja do carlinu!!!Wracam z Poh do miasta z 7000 gp i ide t na platinow zamienic a tu kurde wylazi niewiadomo z kad gs i biegnie za mna !!!(Uciekłem do kanałow)
![]() Ale co z innymi ?Wchodza na Maina z Rookgardu a tu gs sobie pochalmansia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja od zlurowanego GSa na moście drwafów zginąłem. Ide z kazo do Veno przez most, patrze a tam kupa luda, a na dole GS. Jakiś kolo 45lev czy coś koło tego zszedł na dół i GS go zaczął gonić. Myśle sobie spoko, kolo zabije GSa a ja spokojnie przejde. Niestety się pomyliłem. GS mnie zaatakował a kolo biegł za nim i krzyczał "lol".
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pod koniec wakacja na Liberze do Carlin zlurowano kilka slimów które ię klonować zaczęły, akby tego było mało dorzucili smoka i GS..... Była maszakra
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() lurowanie fajnia rzecz pamientam jak ktos zlurowal monka do carlin ale byla rozruba powinni zostawic lurowanie w spokoju jest na co popatrzeac
![]() wiem 8) ppowinni lurowac kolo swiontyni zeby ludzie zabici mieli na co popatrzec PS:ale zem wymyslil co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ja szczerze potepiam lurowanie
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zerk na foldzie?? jakim cudem?? gdzie tam są zerki??
![]() |
![]() |