|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() Brother Of Bones JEST DROGI.
ze scrolem wyjdzie ci z 150k Zrob sobie Warriora mieczyk na plecach 30k-50k niedużo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: CARLIN
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: ***
Poziom mag.: **
|
![]() Cytuj:
Bones to naprawde duzy wydatek a jesli chodzi ci o hata moze to napelnic ktos inny. a jesli chodzi ci o naprawde tanie outfity to citizen albo begger choc ze zrobieniem laski mozesz miec problem. worrior niejest zly ale ladniejszy jeest barba duzo lepiej wyglada chos jest troche drozszy. kolejny tanszy moze byc mag ale tylko laska bo potem ferumbas jest grany a niewiele osob to zrobilo
================================================== = 21:42 Furion Allchemistt [53]: buy soul points < msg me > thais 21:47 Furion Allchemistt [53]: buy 75 soul points thais ================================================== = Jak Ja Lubie takich Ludzi bez Nich ten Swiat byl by smutny buahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: w Polsce ; o
Imię: nie wazne
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 60+
Skille: 81/63
Poziom mag.: 16
|
![]() @up
Lol barbarian axe da sie zrobic dopiero jak sie ma kucyk,ktory jest warty jakies 1kk,a mage wand to soul stone jest rzadki jak chuj i warty 700k+nie pamietam ile fsow trzeba.A co do tematu to zrob sobie flaszki summonera 20k albo miecz warriora 70k-80k.Jednak ja uwazam ze nie oplaca sie robic zjebanych addonow lepiej poczekac zarobic wiecej kaski i zrboic sobie Assassin outfit to tyle. ;p
19:00 Herganon [263]: KURWa 19:01 Herganon [263]: hcesz deda? 06:56 Funil Raister [24]: z gholula wypadl mi pierscien warty 7 k ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() Outfit "BOB'a"
![]() jak masz troche sprawnosci i kase na 2 deathringi to idz na dreamer chalenge. Mozesz tez zrobic mieczyk warriora ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Autor tematu Naprawde nie mamy pojecia ktore outfity podobaja sie Tobie. Zorientuj sie ile kosztuje 'document of the follower' na Twoim serwerze. Co do czapki w jesterze - inny gracz jest w stanie pobrac dla Ciebie krew quary jedynie jesli w tej chwili ma ta sama misje. Jezeli skonczyl outfit lub nie jest na tym etapie questa - nie bedzie mogl zebrac krwi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zalezy jaki server.
U nas na Honerze cena outfitu BoB'a wynosi 50k(za scroll). Summoner jest dosc drogi bo nikt nie sella ticketa(okolo 80k~) ,wiec taniej wychodzi BoB/Nighmare
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Full Citizen - > stosunkowo tani, a Feathersy możesz samemu zebrać(Rookgard Pacc Zone),Leathersy też(Darashia Minosy z Obsidian Knife). Honeycomby możesz kupić, a to wydatek spory nie będzie.
Viale Summonera - > Także stosunkowo łatwo zdobyć te "itemy". Jak masz kolegów sorców, to prosisz, aby Ci przysyłali viale, a sam expiąc z health potionami masz stały przypływ itemków na viale : ] Beggar + staff - > Beggar nie powinien być problemem, a jeśli masz dobrego kolege h-lvla to Ci wyczyści drogę do Staffa. Broda jest trochę droga : P Jester Outfit - > bodaj po jednym piece of cloth nie powinno sprawić problemu : P A addony możesz kupić ze scroola. Miecz Warrior Outfit - > 100 iron ore i crown armor również nie powinien być problemem : ] Wizard Outfit Naramienniki - > Jeśli jesteś EK możesz expić na Elf Fortress i lootować holy orchidy, które są potrzebne do tego addona. Nie powinno być problemu : ] @Down o taka mała pomyłka ; ) Już poprawiłem.
Ostatnio edytowany przez Nunnezz - 24-03-2008 o 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Nagravision the Summoner
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() @up
Holy orchidy potrzebne sa do drugiego addonu ;] (naramiennki) ale czacha wizarda tez jest dobrym pomyslem (sam ja robilem jak mialem mniejszy lvl)-potrzebujesz rots (10k~)*, c legs (13k)*, dsm (40k)*, medusa shield (10k)* *-ceny na Harmonii |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
@topic Zdaje się, że w temacie Jester Outfit - Strój błazna, gdzie był też cały spoiler ludzie pisali, że trzeba samemu napełnić tusz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() zainwestuj w explorer society, zbierz ekipę na mermaid comb questa i zrób szabelke orientala... nie wydasz dużo a na wyższym lvlu możesz dorobić turbanik (drogi ~1kk ale ładny)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robisz Dreamers Challenge Quest po czym kupujesz od gracza z najwyzsza ranga Document of Follower i po prostu go uzywasz. 500de jest na pierwszy addon, kolejne 1000de na drugi addon. 1500de na full.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Nagravision the Summoner
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() @nunnezz
Zeby miec naramiennki to trzeba miec tez czache :S (look tibia.pl) A poztym orchidy bardziej sie oplaca sellac (na Harmonii 3k each) ;] Wiem uwzialem sie xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() To zależy od Ciebie jaki outfit chcesz mieć...
Kup se musk. _/
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
|
![]() Nie wiem czy teraz nie "zanoobuje" ^^, ale nie mogłem się doszukać. Więc męczy mnie pytanie czy jeśli zrobie quest na pirate outift i skonczy mi sie pacc to moge w nim dalej chodzić czy będe musiał na nowo kupić pacc by sie w nim bujać?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @oOrafiOo
Naucz się szukać. Chociaż wątpię czy w ogóle szukałeś... Nie, jak PACC Ci się skończy to będziesz miał tylko 4 podstawowe outfity, bez addonów. Dopiero jak kupisz następny PACC będziesz mógł dalej śmigać w swoich pro addonach i outfitach z questów/only dla PACC.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 30-06-2008 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() A o co chodzi z tym scroolem?? Niby jak moge za to dostac outa?