|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mam pytanko a'propos kwiatków
![]() Wyjeżdżam na wakacje i nie będę mógł ich podlewać ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Wynająć ogrodników do podlewania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Możesz pożyczyć swoje konto jakiemuś bardzo zaufanemu koledze, aby to za Ciebie robił. Ostrzegam tylko, że jest to nielegalne. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-07-2008 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Błagam... nie traktujcie mnie jak jakiegoś trzynastoletniego dzieciaka (bo nim nie jestem).
Wiem, że nie ma w grze żadnych "NPC czy agencji, które mogły by podlewać kwiatki" (lol), a "zaufany kolega" nie wchodzi w grę (bo takiego, który gra nie mam). Chodziło mi raczej o to, czy np. zostawiając doniczkę w depo, kwiat nie będzie rósł (a co za tym idzie nie będzie wymagał podlania). Zauważyłem, że tak się dzieje w przypadku szczątków ducha (remains of ghost) - są w moim depo cały czas (nie pytać po co ![]() A jak ktoś ma pisać coś w stylu "ogrodników" czy ma krytykować mnie, to niech ominie ten temat. Dziękuję.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() Sam wpadłeś na właściwe rozwiązanie.
A ja potwierdzam Kwiatek w dp nie będzie rósł.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK, dzięki.
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Świat: Galana
|
![]() a ja mam inne pytanie...
gdzie znajdę wszystkie rzeczy potrzebne do chodowli kwiatów...? -ziarenka -donice -konewke ? pominołem coś?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() - ziarenka: w monsterach
- donice w port hope - konewke w venore - pominołeś że wszystko to można przeczytać na tibia wiki