|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2003
|
![]() Carlin bo jest wielkim miastem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Hmm na Calmerze chyba carlin bo tam nie luruja gsow tak jak do thais, na innych serwerach niewiem ale slyszalem ze w Carlin jest duzo PK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() masz racje jest durzo pk ale mi to nie przeszkadzoa odpoiedz na( inne )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() carlin odpada duzo pk thais odpada lurują gsy sam byłem królikiem doświadczalnym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jak dla mnie, to niezależnie, czy masz pacc czy nie, Venore rules. Stosunkowo mało PK (przynajmniej na Danubi) i sporo miejsc do expowania zarówno dla nisko poziomowców (swamp trolle, roty), średnio (elfy) jak i wysoko (smoki). Blisko jest też Amazo camp masa BH w domku BK. No, ale oczywiście na najważniejsze wyprawy i tak się idzie na Edron (demony, hero), ale to zwykle już grupowo.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na edron mozna chodzić grupowo ale śa tam tez dobre miejsca do expowania pojedynczo roty, na darashi minosy jest tego naprawde duzo
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() dla mnie najlepsze miasto zalezy od lvlu
0-8 rook 8-15 carlin [szybki i latwy exp] 15-25 ab [uwielbiam elfy i ghoule i blisko do zamku] 25-xx venore [blisko POHu] oczywiscie to jest moj poglad i dopasowany do potrzeb sorca ktorym gram |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() owidziałbym ze dla pala jest to samo co powidział yogi ale dla nkigth zdecydowanie kaz bo dwarfy...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Dla mnie najlepszym miastem na niskim lvlu jest ab a teraz mieszkam w thais ale sie przenosze do venore bo jest blisko poh. Miasto musisz wybrać takie gdzie jest blisko do hunta.Z kazo jest najblizej wszedzie i do kopalni ,i na poh ,i na cyce. Ja bardzo lubie ab bo jest tam stosunkowo malo pk albo wcale. Dobre zcisze zeby sobie troche odpoczac.
Pozdro to all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Ab'Dendriel jest THE BEST mieszkam tam od początku i nie narzekam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Expienie to veno + kazoo ,zycie bez nudy thais i carlin ,spokojne zycie AB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2003
![]() |
![]() only ab a wiecie czemu ?? bo zielony koji oczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() zalezy jaki swiat ale na antice sprawa wyglada nastepujaco :
Ab'Dendriel - miasto treningu i zamek do przywleczenia worka z lootem Carlin - miasto PK czasem po 10 cial lez Thais - miasto gsow (chociaz juz dawno nikt nie sprowadzal bo gsy latwo zabic ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2003
![]() |
![]() Wizualnie Ab(calosc) i Venore(na przyklad targ magiczny)
Pozniej Thais, Kazo, i Carlin. Fibuli co prawda wybrac sie nie da ale imho i tak lepiej wyglada niz na przyklad Carlin mimo ze przed fibula nawet ptaki zawracaja bo to miast duchow chyba. Inna sprawa to handel. Najlepiej kupic albo sprzedac cokolwiek w Thais. Duzy popyt i podaz. No i sklepy maja rozsadne ceny za pospolite przedmioty czyli mace itp. Najgorsze "cenowo" jest Carlin. Produkcja run jak ktos lubi to tylko Kazo. Zero zagrozenia jesli chodzi o zlurowane paskudztwa. No i jak slyszalem na serverach PvP najbezpieczniejsze jesli chodzi o PK. Jesli chodzi o Exp'owanie to ja jakos nie mam swojego ulubionego. Zwykle jak wybieram sie na przechadzke to nie patrze zeby miec cos jak najblizej bo na 90% w tym miejscu bedzie podstawiony Autosan z chetnymi na mojego teoretycznego przeciwnika. Tak wiec jesli chodzi o exp to im dalej w las tym lepiej. ech.. sie rozpisalem. pozdro. Arbuz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gram na Isrze.
Od poczatku jestem zameldowany w Ab'Dendriel. Wspaniale miasto zaden PK i zaden zlodziej sie tu nie uchowa. I jest pare ciekawych miejscowek do potrenowania. Naprawde polecam. Mozna tu zdobyc naprawde duzo znajomych ktorzy ci pomoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() AB jest ogolnie najlepsze
wszedzie blisko, a przede wszytkim to miasto, gdzie sa sami polacy, serio! U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() U$3r : to zależy od świata. Na liberze najwięcej polaków jest w Venore. Na Danubi podobna ilośc jest w AB i Ven, innych światów nie znam.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() hmm carlin jest najleprze, koham caralin! CARALIN ROKS!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |